Menu Premium
Loading...

EvdWV: State of Play, Ghost Recon Breakout en Xbox Anaconda

10/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

He! Wat lekker, het is weekend. En dat betekent maar 1 ding! Einde van de Week Vrijdag! Jelle en Koos zijn lekker voor je in de studio gaan zitten. En wat hebben we weer een hoop te bespreken! Met deze keer een teleurstellende State of Play, Ghost Recon en nog veel meer!

Teleurstellende State of Play

He wat was ie weer teleurstellend die State of Play. Naast Final Fantasy was er niet veel interessants. En dat stelt Koos enorm teleur! Als de vorige State of Play een natte scheet was, dan was dit keiharde diarree. Waarom doen ze dit? Als het op deze manier moet, hadden we liever gewoon PlayStation op E3 gehad hoor. Hoe kijken Jelle en Koos hiernaar? En gaan we voor de E3 nog een goede State of Play krijgen met The Last of Us 2?

Ghost Recon Breakpoint komt naar je toe! ( Behalve naar steam dan)

Ghost Recon Breakpoint zet het recente beleid van Ubisoft voor… Games komen niet naar Steam. Zo ook deze game niet. Na de grote onthulling van gisteravond, kwamen de verschillende edities van de game beschikbaar voor pre-order. Het is niet verwonderlijk dat de PC-versie nergens te vinden is op Steam.

In plaats daarvan heeft de Epic Games Store de eer, met de standaard-, deluxe- en ultieme edities van het spel. Dit zou geen verrassing moeten zijn voor iedereen die recente controverses heeft gevolgd.

The Divison 2 was de eerste grote game van Ubisoft die over stag ging, en hoewel de uitgever onlangs Starlink: Battle for Atlas op Steam uitbracht, lijkt het erop dat de meest geanticipeerde games uit de buurt van de dienst van Valve worden gehouden. In beide gevallen heb je de geïnstalleerde Uplay-client nodig om Ubisoft-spellen te spelen. Steam of niet, Jelle en Koos genieten wel van de trailer!

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch