Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag over Xbox, Metro Exodus en Super Smash

01/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Shazam, alakazam, pats, boem, bots. Nog even doorbijten maar dan is het toch echt weekeind. Nu hebben wij speciaal voor jullie harde werkers even interessante nieuwtjes en een trailer bij elkaar verzameld. Dus relax maar alvast je kleine tenen, trek je schoenen en sokken uit want het is bijna tijd voor bier. Met deze koude vrijdag onze eigen brede harrie JJ en houthakker Jelle, dus voordat je erachter komt dat je treinen niet rijden ga maar even zitten voor einde van de week vrijdaggg. Voor de mensen die dit weekeind moeten werken wij salueren u en zullen er eentje opzuipen voor je.

Adaptive controller

Xbox heeft zojuist een trailer/reclamespotje vrijgegeven via hun twitter waarbij je kinderen met een aandoening ziet gamen. En niet op een gewone xbox controller nee een ‘Adaptive Controller’ speciaal gemaakt voor mensen met een beperking. Elke knop is handmatig te mappen via de achterkant van de adaptive controller. De adaptive controller is te vekrijgen via de officiële site van Microsoft. De adaptive controller kost maar 89,99 want niet prijzig is voor een controller die volledig aangepast is. De Xbox Adaptive Controller is een samengestelde hub voor apparaten die games toegankelijker maken en is vooral bedoeld om te voldoen aan de behoeften van gamers met een beperking.

Metro Exodus

Wie is nou niet siked voor Metro Exodus, nu al helemaal, aangezien het beschikbaar is op de Epic launcher tijdens launch en niet de oude vertrouwde Steam launcher. Metro Exodus verschijnt pas op steam in 2020, ja 2020. Dus Steam fans moeten nog even wachten of overschakelen naar de Epic Launcher. Voor de mensen die de game hebben gepreordered op Steam, die mensen krijgen een code voor de Epic Games launcher. Maar of ze daar nou op zitten te wachten dat denk ik niet? Ja dat is een ander verhaal natuurlijk.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch