Menu Premium
Loading...

Einde van de week vrijdag over Wolfenstein en Red Dead Redemption 2

04/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het einde van de week is dan eindelijk daar. Een drukke werkweek wordt hier op de redactie naar goed gebruik afgesloten met een gezellige vrijdagmiddagstream. Echter, het weekend kan niet officieel worden ingeluid zonder een nieuwe Einde van de week vrijdag! Ditmaal schuiven Koos en Skate aan om het nieuws wat deze week de rondte deed door te nemen. Benieuwd wat dit Gamekings-duo te melden heeft? Check dan deze Einde van de week vrijdag over Wolfenstein en Red Dead Redemption 2!

Take Two sluit Red Dead 2 voor PC niet uit

Zoals gebruikelijk is ook deze Einde van de week vrijdag weer gevuld met het laatste gamenieuws. Zo buigen de heren zich over een mogelijke heruitgave van Battlefield 1 en de nieuw verschenen gameplay van Wolfenstein II: The New Colossus. Verder wordt een hardnekkig gerucht over een eventuele komst van Crash Bandicoot naar de XBOX One aan bod. Ook ontstaat er een discussie over de al dan niet passieve houding van Take Two richting het PC-platform. GTA V kwam pas anderhalf jaar na de release van de originele consolegame uit, terwijl Red Dead: Redemption helemaal geen PC-release heeft gehad.

Verder komt de nieuwe spin-off van Persona 5 aan bod. Skate en Koos zijn niet de grootste liefhebbers van ‘Japanese pop culture’ op de redactie, maar ze erkennen niettemin dat Persona 5 een game is die niet onderschat mag worden. Verder komt er een prachtige trailer langs waarin de Ferrari’s van Project Cars 2 schitteren. Deze betreffen onder meer wagens waarin grootheden als Niki Lauda en Michael Schumacher hebben gereden. Voor de echte raceliefhebber is dit alleen al een reden om opgewonden te raken. Worden jullie hier ook zo gelukkig van, of kan de competitiviteit van racegames je per definitie niet bekoren? Laat het weten in de comments onder deze Einde van de week vrijdag over Wolfenstein en Red Dead Redemption 2!

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch