Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag over: Wallmart, Peaky Blinders en F.E.A.R.

22/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De week is voorbij. Het is geen donderdag meer, maar vrijdag! JJ en Skate zitten voor je klaar om de laatste nieuwtjes met je te bespreken en dat is vandaag ook niet mis, met onder andere een Peaky Blinders videogame! En oh ja, het is Sekiro dag! 22 maart. Hoe vaak is Skate al dood gegaan in de game?

Dit is ook de plek waar je mee kunt doen aan de limited edition Sekiro PS4 prijsvraag. Hoe? Heel simpel. Geef in de comments aan waarom jij deze belachelijk gruwelijke PS4 wilt hebben. Maandag tijdens Brievenmaandag maken we winnaar of winnares bekend.  

Peaky Blinders: the game

Peaky Blinders, het misdaaddrama van BBC, krijgt een game voor de PC en de consoles. Het is gelukt om populair genoeg te blijven en een seizoen vijf uit te laten komen en nu dus ook een game. Publisher Curve Digital en developer Futurlab gaan de videogameversie werkelijkheid maken.

Een officiële Peaky Blinders-videogame zal volgend jaar uitkomen. Fans van de populaire tv-show kunnen dan voor het eerst hun favoriete personages besturen. De game wordt beschreven als een “verhalende actiegame geïnspireerd op het veelgeprezen, epische gangster-drama”. Ze praten ook over een “zeer innovatieve, verhaalgestuurde game” die zomaar eens in hetzelfde genre kan eindigen als de verhaalgedreven avonturenproducties van Telltale Games die zich richten op de veelvoudige uitgestrekte plotlijnen, zoals Game of Thrones en The Walking Dead. We zullen moeten afwachten hoe Peaky Blinders echt presteert.

Streamingservice Wallmart

Afgelopen week kregen we natuurlijk het grote nieuws over de Google Stadia, de streamingdienst van Google. Nu lijkt ook Wallmart te willen volgen. Wie gaat de grote strijd om de Netflix voor games winnen?

F.E.A.R. en Condemned 2 naar de Xbox One?

Monolith wil dat gamers F.E.A.R. en Condemned 2 aanvragen voor Xbox Backward compatibility. Deze worden ook al veel aangevraagd. De makers hebben nu gereageerd en geven aan dat je bij Xbox je aanvraag moet doen!

Laat ons weten wat je dit weekend gaat doen, stel je vragen over F.E.A.R., Condemned 2 of Peaky Blinders! En heb je andere leuke comments in je pen zitten, schrijf ze hieronder op!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch