Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag over The Division en Fable Legends

11/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is alweer het einde van de week, het bier staat koud en het weekend staat op de stoep. Dit kan maar één ding betekenen: een gloednieuwe Einde van de Week Vrijdag om je weekend fatsoenlijk mee af te trappen! Vandaag met niemand minder dan JJ en Shelly!

Er is de afgelopen week een hoop gebeurd op gebied van games, met hier en daar zeker wat spraakmakende nieuwsberichten. Allereerst is er een nieuwe game die de gemoederen zowel op de redactie als onder gamers wereldwijd bezighoudt; The Division. De game van Ubisoft heeft een succesvolle launch beleeft wat betreft verkoopcijfers, al liep niet alles soepel op dag één. JJ vindt het vooral interessant om te zien hoe deze game zich de komende tijd gaat ontwikkelen.

Toch is het niet alleen goed nieuws dat JJ te melden heeft. Het meest aangrijpende nieuws van de afgelopen week was het nieuws dat Fable Legends is gecanceld. JJ heeft met verbazing dit nieuws waargenomen en komt met een aantal interessante theorieën op de proppen over hoe het nu verder zou kunnen gaan met deze franchise.

Waar wacht je nog op? Start je weekend lekker met deze Einde van de Week Vrijdag over The Division en Fable Legends en vergeet niet mee te discussiëren in de comments!

<a href="http://www.gamekings.nl/wp-content/uploads/20160310_EVDWV_FINAL__splash.jpg"><img class="alignleft size-full wp-image-107544" alt="Einde van de Week Vrijdag over The Division en Fable Legends" src="http://www.gamekings.nl/wp-content/uploads/20160310_EVDWV_FINAL__splash.jpg" width="1280" height="720" /></a>

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch