Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag over The Division en Assassin’s Creed

25/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jelle en Karim trappen het weekend af met deze Einde van de Week Vrijdag over The Division en Assassin’s Creed. Het is behoorlijk rustig geweest de afgelopen week in het nieuws, aangezien alle grote titels al uit zijn gekomen. Met games zoals Titanfall 2, Call of Duty: Infinite Warfare, Battlefield 1, Watch Dogs 2, Dishonored 2 en Pokémon Sun and Moon, heeft de gamewereld voorlopig even genoeg games om mee aan de slag te kunnen.

Onbewust blikken Jelle en Karim al een beetje terug op 2016 en welke games bij hen indruk hebben achtergelaten en welke games zij hebben gemist dit jaar. Dit jaar stond namelijk weer in het teken van de sequels, maar een nieuwe Assassin’s Creed game ontbrak dit jaar. Als troost hiervoor hebben we wel de Ezio Collection gekregen, maar Jelle en Karim hebben toch nu al veel zin in wat het volgende deel zal gaan brengen. Aan de sales van deze weken te zien zijn er toch wat hits and misses geweest, maar de absolute winnaar is toch echt Pokémon Sun en Moon, die nu al miljoenen heeft verkocht in de drie dagen dat de game uit is.

Jelle en Karim checken ook nog de nieuwe The Division survival DLC trailer. Wat zij hier van vinden, zie je in deze Einde van me stage vrijdag over The Division en Assassin’s Creed.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch