Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag over Star Wars en Game of Thrones

23/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Einde van de Week Vrijdag tijd. Beter gezegd Einde van de hete Week Vrijdag. Met bezwete voorhoofden en plakkerige okseltjes zitten Jelle en Daan klaar voor een gloednieuwe Einde van de Week Vrijdag.

Wat is Uncharted zonder Nathan Drake?

Daan en Jelle zijn lekker aan het bijkomen in deze zonnige post-E3 week, maar natuurlijk zijn de mannen altijd scherp genoeg om jou met het nieuws te serveren zoals je van ze gewend bent. De twee professionele muiters nemen de Ubisoft game Skull & Bones onder de loep, want er is onlangs een single player story aangekondigd. Klinkt vet, maar lijkt het niet teveel op Assassin’s Creed Black Flag? Niet dat daar iets mis mee is, maar zou je hier dan de volle mep voor moeten betalen? Wat denk jij?

Een nieuw Uncharted avontuur, maar zonder Nathan Drake. Die heeft het natuurlijk veel te druk met stage lopen bij Blammo en je Einde van de Week Vrijdag presenteren. Kan dit eigenlijk wel? Tomb Raider heeft ook ooit de spin-off Fighting Force gemaakt, maar dat was een hele andere game. Dit ziet er meer uit als een Uncharted avontuur, waarin de hoofdrollen Nathan Drake met een andere skin zijn. Sowieso moet je wel benieuwd zijn naar wat Jelle en onze Drake ervan vinden.

Verder genoeg toffe nieuwtjes met betrekking tot een mogelijk nieuwe Star Wars game en een nieuwe trailer van het aankomende seizoen van Game of Thrones. Anders zou het waarschijnlijk ook niet in de titel staan.

Wat een heerlijke post-E3 week. De jetlags en wallen onder de ogen zijn bijna weg. Supertof dat je het allemaal zo hard met ons meebeleefd hebt. Zonder jou was het niet mogelijk. Laten we nog een beetje nagenieten terwijl het weekend langzaam begint. Hoe dan? Nou met Daan en Jelle in Einde van de Week Vrijdag over Star Wars en Game of Thrones.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch