Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag over Respawn en de nieuwe generatie consoles

10/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het slechte weer en de drukke werkweek maken dat we op de redactie snakken naar een weekend waarin we lekker onderuitgezakt kunnen gamen. Voordat het zover is, dienen we uiteraard eerst een nieuwe Einde van de Week Vrijdag voor jullie te leveren! Ditmaal hebben Shelly en JJ plaatsgenomen op de bekende rode bank. Naar goed gebruik gaan zij het nieuws van afgelopen week doornemen, om vervolgens hun mening de vrije loop te laten. Het duo trapt af met de uitslag van de poll. Gamekings-kijkers mogen in de rubriek Woensdag Gehaktdag meebepalen wat er de week daarop op Gamekings.tv verschijnt. Afgelopen week konden de kijkers kiezen tussen respectievelijk ‘Ken je Deze Nog’ en een ouderwetse ‘De Kwestie’. Benieuwd naar de uitslag en Shelly en JJ’s kijk op het nieuws? Check nu deze Einde van de Week Vrijdag over Respawn en de nieuwe generatie consoles!

Speculatie over de PS5 en de nieuwe XBOX

JJ en Shelly trappen deze Einde van de Week Vrijdag af met nieuws over EA. De uitgever heeft namelijk Respawn gekocht. De ontwikkelstudio is bekend van de Titanfall-franchise. De aankoop deed sommigen de wenkbrauwen fronsen. Titanfall en Titanfall 2 werden namelijk al uitgegeven door EA. Zodoende reist de vraag waarom EA de studio heeft gekocht. Nadat Shelly en JJ hun gedachten hierover de vrije loop hebben gelaten, schakelen ze over naar nieuws over de nieuwe generaties consoles. Ubisoft-baas Yves Guillemot heeft in een interview aangegeven dat de release van de nieuwe PlayStation en XBOX nog minimaal twee jaar van ons verwijderd is. Shelly en JJ speculeren over de vraag of we op de aankomende E3 weleens een eerste glimps van de nieuwe consoles kunnen verwachten.

Wat is jullie mening over de nieuwe consoles? De XBOX One X is pas net uit, terwijl de PlayStation 4 Pro ook nog maar amper een jaar op de markt is. Afgaande op de teksten van Guillemot laten de nieuwe consoles niet meer ontzettend lang op zich wachten. Laat je horen in de comments onder deze Einde van de Week Vrijdag over Respawn en de nieuwe generatie consoles!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch