Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag over Red Dead Redemption II en Destiny 2

29/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Yes! Een nieuwe Einde van de Week Vrijdag. De vrijdagmiddag livestream zit er inmiddels op en dus staat het weekend voor de deur. De beste twee dagen van de week kunnen echter niet losbarsten zonder een nieuwe Einde van de Week Vrijdag. Deze editie zijn JJ en Koos aangeschoven om het nieuws van afgelopen week onder de loep te nemen. Zoals jullie weten stond een groot deel van deze week in het teken van de nieuwe trailer van Red Dead Redemption II. Na afloop waren de meningen verdeeld. Shelly, Boris en Jelle bespraken de trailer op geheel eigen wijze. Check dat item vooral nog eens hier. Benieuwd naar de mening van Koos en JJ? Check nu deze Einde van de Week Vrijdag over Red Dead Redemption II en Destiny 2!

Onze goudvis moet gered worden van de ondergang! Wil jij hem overnemen? Mail dan even naar redactie@gamekings.tv.

JJ snapt het gezeur niet

Nadat Koos en JJ hun gedachten hebben uitgesproken over de Red Dead Redemption II trailer, gaat het duo over op de orde van het dag. Naar goed gebruik nemen ze het nieuws onder de loep. Destiny 2 komt ter sprake, zoals dat de afgelopen tijd wel vaker het geval is geweest. Op de redactie is vrijwel iedereen lyrisch over de game. Menigeen probeert de raid te clearen, of heeft dat inmiddels al gedaan. Niettemin is er op het internet wat rumoer ontstaan omtrent Destiny 2. Spelers zijn van mening dat er in de end game te weinig te doen is. Koos is een fanatiek Destiny 2-speler en kan dus goed oordelen over de zaak. Verder doet JJ een oproep. Komt allemaal naar de WESG finales op Firstlook Festival! Een kaartje aanvragen kan hier!

Hoe hebben jullie de Red Dead Redemption II trailer beleefd? Was je onder de indruk? Of had je net als anderen wat meer verwacht? Laat je horen in de comments onder deze Einde van de Week Vrijdag over Red Dead Redemption II en Destiny 2!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch