Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag over PUBG en Harry Potter

15/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het weekend staat voor de deur en is klaar om de Gamekings-poort keihard in te trappen. Voordat het zover is krijgen jullie eerst een nieuwe Einde van de Week Vrijdag voorgeschoteld! Dit keer zijn Jelle en Koos aangeschoven om de week af te sluiten. De Gamekings-presentatoren openen met nieuws over PUBG. Afgelopen week konden gamers aan de slag met de Xbox One-versie. Ondanks dat mensen blij zijn dat PUBG nu ook voor de ‘console peasants’ onder ons te spelen is, is er ook veel klaagzang. Zoals je misschien wel in de livestreams hebt gezien, zijn Koos en Jelle aan de slag gegaan met de game. Ben je benieuwd naar dit nieuws en meer? Check dan nu deze Einde van de Week Vrijdag over PUBG en Harry Potter!

Veel klaagzang over PUBG voor de Xbox One

De Xbox-versie van PUBG is volgens veel mensen verre van af. De game is nog in early acces, net als dat op de pc het geval is. Die early acces-status is eigenlijk niet gebruikelijk voor games op de console. Koos en Jelle bespreken of ze het eens zijn met de harde kritiek. Hiernaast is er nieuws over Harry Potter. Een tijdje geleden werd bekend dat Niantic, de partij achter Pokémon Go, met een soortgelijke game in de Harry Potter-setting komt. Nu heeft Disney nog een game aangekondigd met de bekende tovenaar in de hoofdrol: Harry Potter: Hogwarts Mystery. Het betreft een RPG voor het mobile-platform die in 2018 uit moet komen. Disney zit sowieso niet stil, want de geruchten over hun verregaande interesse in 20th. Century Fox laaien nog maar eens op.

Zitten jullie te wachten op een mobiele Harry Potter-rpg? En wat is jullie mening over PUBG voor de Xbox One? Laat je horen in de comments onder deze Einde van de Week Vrijdag over PUBG en Harry Potter!

Bij Woensdag gehaktdag kondigden JJ en Shelly aan dat jullie kunnen meebepalen wat er tijdens de feestdagen te zien is op Gamekings.tv. Door een storing bij SurveyMonkey werkte de link naar het vragenformulier niet. Deze hebben jullie zodoende nog van ons te goed.

Breng hier je stem uit en bepaal mee wat er tijdens de kerstdagen te zien is op Gamekings.tv!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch