Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag over PUBG, Dark Souls en gelekte plattegrond van de E3

16/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Misschien hebben jullie er met zijn alleen geen erg in, maar het is zo maar weer vrijdag geworden. Hoe vet is dat. Dat dat zo maar kan, zonder dat je er maar één euro voor hoeft te betalen en één zweetdruppel voor te laten. En nog mooier is dat hét video-item van die dag, Einde van de Week Vrijdag, ook nog eens helemaal voor de nop bekeken kan worden. En we hebben een mooie editie voor je klaar staan vol best wel heet nieuws.

De plattegrond van de E3 verraadt al veel

Want de plattegrond van de E3 2018 lijkt gelekt. En dat is volgens JJ en Kevin wel een dingetje. Niet zo zeer het lekken, want alles op Noord Korea na is tegenwoordig zo lek als een mandje , maar wat er op de kaart staat. Want als dit inderdaad de plattegrond van de E3 2018 is, dan kunnen daar nu al een aantal opvallende conclusies getrokken worden. PlayStation lijkt weer dominant te gaan worden met de grootste stand. En ook Nintendo is groots aanwezig. Maar Xbox is gewoon totaal afwezig… Want het kan nooit het piepkleine Microsoft standje zijn wat nu al ingetekend staat. Wat zit daar achter? Heeft Microsoft misschien een geheim masterplan? En waarom hebben Bethesda en Square Enix beide zo’n grote stand genomen? Krijgen we dan toch een nieuwe Skyrim? Wat een feest zou dat zijn. In ieder geval nemen Kevin en JJ je alvast mee op een kleine rondleiding door de E3 van 2018.

Ook het overige nieuws is opvallend. Want is de hype van PUBG over? Hoe vet vinden we de nieuwe Dark Souls comic-reeks en hoe kan de gamepublisher Softcell 810 miljoen dollar winst maken zonder dit jaar ook maar één game uit te brengen? Wassen ze daar illegaal geld wit, hadden ze als eerste 10.000 bitcoins gekocht of is er een andere verklaring? Ga het weekend plezierig in met deze luchtige editie van Einde van de Week Vrijdag.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch