Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag over Premium Adventure, Ninja en PUBG

15/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Pfoeh wat is het vroeg! Wrijf die slaap maar uit je ogen, pak een kop koffie en ga er maar eens lekker voor zitten. Want JJ is terug! Hij was enorm ziek, is 8 kilo minder zwaar, maar wat is het goed om hem weer te zien! Hij past net wat makkelijker op de bank naast Koos en neemt de volgende onderwerpen met je door:

Premium Adventure

Vanmiddag om 12 uur is het dan zo ver! Schrijf het in je agenda, schrijf het op je hand, schrijf het op iemands voorhoofd. We gaan live op Twitch om te onthullen waar ons volgende premium adventure naartoe gaat. En daar moet jij natuurlijk bij zijn! Het gaat een stream worden vol gezelligheid, games, prijsvragen, en dat wil je niet missen. Er is ook zelfs al voor dat de trip begint een grote plottwist..

Ninja pakt flink geld dankzij EA

Wat een gerucht, Ninja, de populaire streamer zou 1 miljoen dollar hebben gekregen om Apex Legends te spelen en te streamen. Zijn influencers dan echt zo populair dat EA zo verschrikkelijk veel geld over zou hebben om via deze weg populairder te kunnen worden dan Fortnite?

PUBG ontwikkelaar begint nieuwe project

Brendan Greene is beter bekend als PlayerUnkown. Hij gaat stoppen met PUBG. Dit omdat hij gaat binnen PUBG Corporation een nieuwe divisie oprichten in ons eigen Amsterdam! Deze divisie zal gericht zijn op onderzoek en het ontwikkelen van spellen.  Waarom heeft hij hiervoor gekozen? Is de concurrentie van Fortnite en Apex Legends hem fataal geworden? Of is het voor hem belangrijker dat hij weer lekker zelf een game kan gaan ontwikkelen?

Laat ons vooral even in de comments weten wat je van deze video vond. Ook je vragen over de onderwerpen zijn daar natuurlijk altijd welkom! Vergeet ook vooral niet naar onze stream te kijken, straks om 12 uur!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch