Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag over Pokémon Go

08/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren was een dag die door menig gamer gezien worden als de officiele launch van Pokémon Go. Ook al is dat niet helemaal het geval, aangezien de game slechts bedoeld was voor Australië en Nieuw Zeeland. De servers van Pokémon Go lagen er gisteravond dan ook een tijdje uit, maar sinds vandaag is hij weer te spelen. JJ schrok zich dan ook een hoedje toen hij de redactie aantrof deze morgen en bespreekt zijn zorgen met Karim in deze Einde van de Week Vrijdag over Pokémon Go!

Pokemon Go is een game voor je mobiel waarin je virtueel, eventueel in Augmented Reality, Pokémon kan vangen en verzamelen. Het nieuws dat de game te downloaden was, welliswaar via bepaalde omwegen, sloeg in als een bom en ook op de redactie is dit nieuws ons niet ontgaan. JJ maakt zich echter zorgen om onze maatschappij en vraagt zich dan ook openlijk af hoe het nou verder moet. Karim zelf is trouwens wel down met Pokemon Go, net als een méér dan overgroot gedeelte van de redactie.

Maar er is meer nieuws te bespreken in deze Einde van de Week Vrijdag, bijvoorbeeld dat Rocket League via retailers verkocht zal worden in fysieke vorm. Tot voorheen kon je de game alleen downloaden, maar dat fenomeen behoort dus tot het verleden. Daarnaast worden nieuwtjes besproken omtrent Microsoft, Ubisoft, Evolve en Red Dead Redemption.

Kortom een hoop nieuwtjes en een JJ die ouwderwets boos is. Mis dan ook niks als het gaat om Pokémon go en ander nieuws en check deze Einde van de Week Vrijdag over Pokémon Go!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch