Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag over Playstation op Firstlook Festival en Destiny 2

08/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het weekend staat voor de deur, maar voordat het zover is staat er een nieuwe Einde van de Week Vrijdag op jullie te wachten! De vrijdagmiddag livestream stond al volledig in het teken van Destiny 2. En ook in deze editie van Einde van de Week Vrijdag komt de nieuwe release van Bungie ter sprake. Hoe kan het ook anders met een release zo groot als die van Destiny 2. Zowel Skate als Shelly zijn deze week aan de slag gegaan met de game. Een uitgebreide review volgt dit weekend. Maar het duo ligt niettemin een tipje van de sluier op over hun bevindingen. Professioneel als ze zijn, gaan de Gamekings hierna over tot de orde van de dag. Skate en Shelly nemen het nieuws van afgelopen week onder de loep in deze Einde van de Week Vrijdag over Playstation op Firstlook Festival en Destiny 2!

De Destiny 2-hype is in volle gang!

Met het najaar op komst is er voor gamers genoeg reden om het chagrijn over het slechte weer te laten voor wat het is en volle bak aan de slag te gaan met alle toffe games die uitkomen. Het aanbreken van het najaar betekent echter ook een nieuwe editie van Firstlook Festival! Stukje bij beetje verschaffen we een beeld van de uitgevers die aanwezig zullen zijn. Belangrijker is echter de aanwezigheid van toffe games. In deze Einde van de Week Vrijdag komen Shelly en Skate met een update aangaande de aanwezigheid van Sony op Firstlook Festival. Verder behandelen de Gamekings de klaagzang vanuit de Destiny-community omtrent de veranderde opzet van shaders in Destiny 2. Ook komen de hardnekkige geruchten omtrent Borderlands 3 ter sprake.

Zitten jullie te wachten op een nieuwe Borderlands-game? En ben je verrast dat Gearbox na het succes van Borderlands 2 zolang wacht met het uitbrengen van een sequel? Laat je horen in de comments onder deze Einde van de Week Vrijdag over Playstation op Firstlook Festival en Destiny 2!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch