Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag over Nintendo Labo en Fortnite

19/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor Einde van de Week Vrijdag! De derde van het jaar alweer. Kevin is zoals bekend terug van zijn vakantie en duikt dan ook fris en fruitig deze EvdwV in. Samen met good old Skate neemt hij het nieuws van afgelopen week onder de loep. Zo gaan de heren het hebben over het hetgeen de gamesmedia afgelopen week het meest bezig heeft gehouden: Nintendo Labo. Eerder deze week verscheen er op de website al een kort nieuwsitem met JJ. Hierin blikte hij terug op de aankondiging van de nieuwe accessory voor de Nintendo Switch. In dat item kwamen eveneens de velen lacherige reacties en memes langs. Negativiteit of niet, Kevin en Skate hebben zo hun eigen ideeën over Nintendo Labo. Benieuwd naar wat de heren te melden hebben? Check dan nu deze Einde van de Week Vrijdag over Nintendo Labo en Fortnite!

Fortnite zit andere games in de weg

Naast dat de heren de commotie omtrent Nintendo Labo bespreken, komt ook Fornite weer ter sprake. De Battle Royale-modus van de game is zoals gezegd hot, wat resulteert in een hoop publiciteit voor ontwikkelaar Epic Games. De studio is nu weer in het nieuws gekomen. Er doen namelijk geruchten de ronde dat het succes van Fortnite maakt dat Epic Games niet langer meer tijd heeft om te werken aan games als Unreal Tournament en Paragon. Ook buigen de heren zich over een interessant artikel dat deze week verscheen op Kotaku. Professioneel eSporter in Overwatch Lucas “Mendokusaii” Hakansson dacht zijn school een jaar on-hold te zetten om te investeren in zijn carrière. Vervolgens was het plan om zich daarna weer keurig te focussen op school, maar diens vader heeft daar nu een stokje voor gestoken. Check het interview hier, als je het gemist hebt.

Wat is jullie opgevallen afgelopen week? Laat je horen in de comments onder deze Einde van de Week Vrijdag over Nintendo Labo en Fortnite!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch