Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag over Nintendo en Shenmue

17/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is vrijdag! Dat betekent dat er een frisse Einde van de Week Vrijdag voor je klaarstaat! Deze keer gaat het over Nintendo, Shenmue, Kojima en natuurlijk nog meer. Wat er precies allemaal besproken wordt, check je in dezeĀ Einde van de Week Vrijdag over Nintendo en Shenmue.

Iedereen weet inmiddels dat Satoru Iwata, de president van Nintendo, is komen te overlijden. In een aantal items op Gamekings.tv is daarover al gesproken, maar in deze EvdWV vertellen JJ en Emiel wat ze nu verwachten van Nintendo. Hoe moet het verder zonder Iwata?

Er is natuurlijk veel gediscussieerd over de game Shenmue, waar een nieuw deel van uit gaat komen, Shenmue 3. Wat verwachten de mannen van deze game? JJ was niet heel erg te spreken over de vorige Shenmue-delen, maar misschien is hij dat wel over deze nieuwe Shenmue 3! En wat vindt Emiel ervan? Dit en meer zie je allemaal in dezeĀ Einde van de Week Vrijdag over Nintendo en Shenmue.

Wat verwacht jij dat er nu met Nintendo gaat gebeuren nu Iwata er niet meer is? Ben jij een fan van Shenmue en kijk je uit naar Shenmue 3? Laat het ons weten in de comments!

20150716_EVDWV_Splash

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch