Menu Premium
Loading...

Einde van de week Vrijdag over New Nintendo 2DS XL

28/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na Kingsday is het Gamekingsday. Tenminste in deze Einde van de week vrijdag wel. Deze week kunnen jullie genieten van de Koningsdagontkenners Koos en Jelle. Niet brak en ook geen loempia’s gekocht, maar wel op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Kom lekker uitbrakken van de meest overrated feestdag van Nederland in Einde van de week Vrijdag over New Nintendo 2DS XL.

Jelle, Koos en Nintendo nieuws levert altijd unieke beelden op

Jelle en Koos weten je helemaal op de hoogte te brengen van hun ideeën over Koningsdag en party machen. Dat is natuurlijk precies waar je op zit te wachten op deze brakke grijze vrijdag. Natuurlijk gaan ze het niet alleen maar over hun amateuristische manifest hebben, maar valt er genoeg game nieuws te melden. Zo heeft Nintendo een promofilmpje voor de New Nintendo 2DS XL uitgebracht en heeft de Nintendo Switch hogere verkoopcijfers dan kapsalons op Koningsnacht. Je boft, want Jelle, Koos en Nintendo nieuws levert altijd unieke beelden op.

Wat je natuurlijk ook moet weten is dat de 10e Firstlook er nu meer dan officieel aankomt. Het mag vermeld worden dat dit het grootste en vetste game event van Nederland is. Meer info hierover hoor je van Koos en Jelle in Einde van de week Vrijdag over New Nintendo 2DS XL.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch