Menu Premium
Loading...

Einde van de week vrijdag over Marvel vs. Capcom en Gamescom 2017

18/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het weekend staat weer voor de deur! Zoals je van ons gewend bent luiden we het weekend in met de welbekende vrijdagmiddagstream. Echter, het weekend kan pas echt beginnen wanneer je einde van de week vrijdag hebt gecheckt! Deze editie schuiven Koos en JJ aan om het belangrijkste nieuws van afgelopen week eens goed onder de loep te nemen. De redactie werd vrijdagmiddag opgeschrikt door een stroomstoring. Amsterdam-Noord stond even op zijn kop, want niemand kon de digitale hemel van het internet betreden. Zodoende was het even spannend of de livestream wel doorgang kon vinden. Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen en dendert de Gamekings-trein ook tijdens een grote stroomstoring keihard door. Bekijk nu Einde van de week vrijdag over Marvel vs. Capcom en Gamescom 2017!

Milde verwachtingen voor Gamescom 2017

JJ en Koos nemen vanzelfsprekend het nieuws door en schromen niet om met ferme woorden hun mening te botvieren. Ook komen er een aantal interessante trailers langs. Zo wordt Koos om onduidelijke redenen ontzettend enthousiast van de nieuwe Marvel vs. Capcom trailer. Op basis hiervan ontstaat er een discussie over vechtgames en het gevoel wat dit traditionele genre losmaakt bij de heren. Volgende week barst verder de Gamescom los. Keulen zal wederom het toneel vormen van een hele hoop game gerelateerd vermaak. Ook deze keer is Gamekings weer van de partij op de grootste gamebeurs ter wereld. JJ en Koos bespreken hun verwachtingen. Dit weekend zullen zij zich op moeten gaan maken voor de reis, want ze zullen beiden van de partij zijn in Keulen.

Ook de naderende Playstation Experience komt ter sprake. JJ en Koos zien dit als een belangrijk evenement waar Sony moet gaan knallen. Ten slotte melden de heren wat jullie deze week op Gamekings.tv kunnen verwachten. Wat is jullie gevoel bij de naderende Gamescom. Gaan we daadwerkelijk nieuwe dingen zien? Laat je horen in de comments onder deze Einde van de week vrijdag over Marvel vs. Capcom en Gamescom 2017!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch