Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag over Horizon Zero Dawn 2, Apex Legends en Sekiro

08/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jaaaa! Eindelijk, de week is weer bijna voorbij en het is weer vrijdag! JJ en Koos zitten voor je klaar om het laatste nieuws met je door te nemen en je natuurlijk eens verder in te lichten over het belangrijkste nieuws van deze week. Want wat was het weer een toffe week! Wat een gerucht was dat ineens gister, ons eigen Guerrilla lijkt te werken aan het vervolg op het succesvolle Horizon Zero Dawn. Natuurlijk is het logisch dat er een vervolg aan zou kunnen komen na het eerste deel, maar er lijken steeds duidelijkere signalen te zijn dat ze er al flink mee bezig zijn! Maar zal het een PlayStation 4 game worden? Of toch een launch-titel voor de PlayStation 5?

Doet Fortnite het in de broek voor Apex Legends?

Pfoeh wat gaat Apex Legends lekker! Ze scoren eventjes 8 miljoen spelers binnen de eerste drie dagen! Is de game zo goed? Of spelen mensen hem gewoon vooral omdat hij gratis is? Epic zal in elk geval waakzaam zijn aangezien de game een dreiging is voor hun eigen battle royale pareltje: Fortnite. En is deze game nu wel of geen vervolg op Titanfall 2?

FIFA knalt Ronaldo van de cover

EA Sports heeft zijn nieuwe cover voor FIFA 19 bekendgemaakt. Hierop zijn een aantal van de beste voetballers van de wereld te zien. Met deze keer: De Bruyne, Neymar en Paulo Dybala. Maar waar is Ronaldo gebleven? Is hij van de cover verwijderd omdat hij het bij Juventus niet meer zo indrukwekkend doet als bij Real Madrid? Of heeft de nodige ophef rondom de seksschandalen van Ronaldo zijn tol geƫist? Tot slot hebben we de story trailer van Sekiro en nog een snufje seks als toetje van dit heerlijke vrijdagse diner.

Ga er maar lekker voor zitten, voetjes om hoog, we knallen het weekend in met een frisse Einde van de Week Vrijdag!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch