Menu Premium
Loading...

Einde van de week vrijdag over GTA VI en Destiny 2 Pre-orders

28/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zo, het is alweer vrijdag. Dat betekent dat de rode bank bezet wordt door 2 mensen die jou het nieuws brengen. Dit keer kan je genieten van een tikkeltje melige Jelle en Daan. Zoals je gewend bent, gaan de giegelaars je van alles vertellen over de ontwikkelingen in de gamewereld. Ga er lekker voor zitten en leidt je weekend in met bazen Daan en Jelle in Einde van de week vrijdag over GTA VI en Destiny 2 Pre-orders.

Bij Metroid: Samus Returns moet je geld uitgeven voor voor een extra moeilijkheidsgraad.

Jawel, je hebt het goed gelezen. De boys gaan het daadwerkelijk over GTA VI hebben. Terwijl iedereen op Red Dead Redemption 2 zit te wachten, is er iets gebeurd waardoor Jelle en Daan denken dat GTA VI al dik in ontwikkeling is. Als je het idee hebt dat de bankzitters het over Destiny 2 gaan hebben, dan mag je met gepaste trots zeggen dat je in staat bent om de titel van het item correct te lezen. Chapeau. Destiny 2 dus. De game lokt pre- orderaars met exclusieve content om vervolgens de content op een later moment voor iedereen beschikbaar te maken. Is dit een eerlijke manier om de sales te pushen, of maakt het allemaal niet zo veel uit? Bij meer games worden sales gepusht met exclusieve content. Zo ook bij Metroid: Samus Returns, waar je zelfs extra geld moet uitgeven aan een moeilijkheidsgraad.

Dat is niet alles… Je kan ook nieuws over de Overwatch league, Nintendo Switch en uiteraard de Dragon Ball FighterZ Beta verwachten in deze editie van je lievelingsvrijdagprogramma.

Bijna weekend peoples. Dit is je kans om het op gepaste wijze in te luiden, namelijk met je favoriete gamer’s favoriete gamers. Pak een drankje en wat snacks en kom gezellig hangen met Jelle en Daan in Einde van de week vrijdag over GTA VI en Destiny 2 Pre-orders.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch