Menu Premium
Loading...

[Einde van de Week Vrijdag] over GTA 5 en Diablo 3

24/08/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is weer bijna weekend maar er moet nog een hoop bij Gamekings gebeuren voor het nieuwe seizoen van start gaat. Toch hebben Martin en Jelle even tijd vrij gemaakt om met jou het laatste nieuws door te nemen in deze Einde van de Week Vrijdag over GTA 5 en Diablo 3.

Er kwam zeer droevig nieuws vanuit de games industrie deze week, Sony Liverpool (Psygnosis) moest zijn deuren sluiten. Deze studio is bekend van o.a Lemmings, Colony Wars, Blood Money, Rollcage, Destruction Derby, Wipeout en nog veel en veel meer. Maar de gloriedagen van Psygnosis zijn al een aantal jaar voorbij. Voor veel gamers dus een verdrietig moment, dat een studio die eens zo groot was, nu niet meer bestaat. Maar daar houdt het slechte nieuws voor Sony nog niet op, van april tot en met juni heeft Sony slechts 400,000 PS Vita’s verkocht. Dat is 400,000 units wereld wijd (dus ook in Japan).

Deze cijfers laten zien dat het grote publiek nog steeds niet helemaal overtuigd is van de PS Vita. Misschien komt dat omdat het tijdens de Gamescom nog redelijk stil is geweest rondom de handheld van Sony. Maar er is hoop. Er komen een aantal vette titels aan de voor de Vita neem bijvoorbeeld Assassin’s Creed III: Liberation of Killzone: Mercenary. Daarnaast is het natuurlijk de vraag of Sony de prijs van de PS Vita in de toekomst gaat verlagen. Veel analysten houden daar rekening mee. Als dat zo is bestaat de kans dat het aantrekkelijker is voor developers om aan de slag te gaan met games voor de Vita.

Gelukkig was er ook blijer nieuws deze week. Zo heeft Blizzard Paragon-levels toegevoegd aan Diablo 3. Hierdoor kun je als je level 60 hebt bereikt nog verder levellen in het Paragon systeem waardoor je magic- en gold find omhoog zal gaan. Ook zijn er nieuwe screenshots verschenen van GTA V dus geniet van deze epische episode van Einde van de Week Vrijdag!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch