Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag over: God of War, Nintendo Labo en Dark Born

05/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Oeh, yeah. Het is weer einde van de week Vrijdag. Is dat even lekker! Het weekend staat weer voor de deur en we trappen die deur helemaal in met dit lekkere item! Ben je er klaar voor? Dan gaan we beginnen. Zo niet? Dan alsnog. Jelle en Koos springen het weekend met je in. Met God of War, Nintendo Labo, Dark Born en nog veel meer!

God of War en Nintendo Labo vielen in de prijzen

De BAFTA Awards zijn weer geweest! En daar vielen God of War en Nintendo Labo in de prijzen! God of War werd verkozen tot de allerbeste game. En daar kunnen Jelle en Koos zich wel in vinden. De game is bijna perfect. Hij stond bij Jelle en Koos enorm hoog in hun eindejaarslijstje. De Nintendo Labo werd verkozen tot de beste game innovatie. Is dat wel terecht? Het is tenslotte toch maar een stukje karton? Of is er toch meer aan de hand bij het idee van Nintendo. Is het innovatiever dan veel andere games?

Jelle vind Dark Born een generieke kut titel

Dark Born is een first person action titel en Jelle en Koos krijgen de trailer te zien. Alleen Jelle is niet zo blij met de naam van de game. Hij heeft een tering hekel aan Vikings en hij wil ze allemaal kapot maken. Zeker omdat ze je familie iets aan doen aan het begin van de game. Maar wat is er dan aan de hand met de naam van de game? Kunnen Jelle en Koos het daar wel over eens worden? Ze gaan in discussie over de titel en misschien toch ook wel een beetje over de game zelf. Jelle vind het namelijk ook erg belangrijk dat je kan looten in de game. Want dat is toch gewoon hartstikke belangrijk!

Knal je weekend in, check de video en kom gezellig kletsen in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch