Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag over Game of Thrones en Paladins

05/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De eerste Einde van de Week Vrijdag van het jaar! Koos en Jelle zijn aangeschoven om jullie naar goed gebruik het nieuws van afgelopen week te brengen. De eerste week van januari is traditiegetrouw rustig en kalmpjes. De eerste zeven dagen van januari waren allerminst een uitzondering. De heren openen met een nieuwtje over Paladins. Inmiddels wordt de Battle Royale-modus meer en meer gemeengoed in de gamesindustrie. Ontwikkelaar en uitgevers springen in op het succes van games als PlayersUnknown’s Battlegrounds en DayZ. Na Fortnite komt nu ook Paladins met een Battle Royale-modus. Goedkoop of realistisch? Je hoort het in deze Einde van de Week Vrijdag over Game of Thrones en Paladins!

Geen Game of Thrones in 2018

Op de redactie is Game of Thrones ontzettend populair. Gedurende seizoen zeven werd er een hardhandig anti spoiler-beleid gevoerd, tot ontevredenheid van de stagiaires. Seizoen 7 was enerverend en de depressie na afloop was merkbaar op de Gamekings-redactie. Vlak na afloop van het zevende seizoen kwamen al de eerste geluiden naar buiten over een verlate release date van het laatste GOT-seizoen. Nu is het definitief: geen Game of Thrones in 2018. Koos en Jelle zijn precies degene op de redactie die niet zoveel met de hitserie hebben, maar duidelijk is dat de teleurstelling onder de GOT-community groot is. Hierna gaan de heren in op nieuws omtrent een grote League of Legends-streamer, alsmede een de nieuwe God of War.

Hoe hebben jullie het nieuws over Game of Thrones ontvangen? En wat is jullie mening over Tyler1? Laat je horen in de comments onder deze  Einde van de Week Vrijdag over Game of Thrones en Paladins.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch