Menu Premium
Loading...

Einde van de week vrijdag over Game of Thrones en EA access!

11/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Einde van de week vrijdag! De week wordt naar goed gebruik afgesloten met een van de oudste items in de Gamekings zijn legacy. Deze vrijdag zitten Shelly en JJ klaar om het nieuws met jullie door te nemen. Natuurlijk wordt deze editie van einde van de week vrijdag enigszins overschaduwd door Bar Weinig: TGS 2017 edition! Het is maar goed dat deze EvdwV is opgenomen voordat de nieuwe Bar Weinig losbarst, want wanneer het bier eenmaal vloeit, is er bij Shelly vaak geen houden meer aan. Uiteraard blijft JJ de rust zelve te midden van zijn bezopen collega-Gamekings. Benieuwd naar wat zich deze week allemaal heeft afgespeeld? Check dan deze einde van de week vrijdag over Game of Thrones en EA access!

HBO gaat gebukt onder hackers

Zoals vanzelfsprekend kent deze einde van de week vrijdag meer onderwerpen dan enkel de aankomende Bar Weinig. Zo weet iedere Game of Thrones-liefhebber dat er op dit moment een hardnekkige afpersingszaak gaande is omtrent HBO. Hackers hebben meer dan een terabyte aan data buitgemaakt en lekken deze te pas en te onpas op het internet. Op deze manier zijn bijvoorbeeld meerdere scripts van toekomstige Game of Thrones-afleveringen online verschenen. Shelly en JJ bespreken de pijnlijke kwestie. Verder komt er een nieuwtje langs over de achievements van XBOX en wordt de Fallout 4 GOTY-edition besproken, alsmede het nieuwtje dat Battlefield 1 gratis te spelen zal zijn voor EA access-leden.

Ook komt het naderende Destiny 2 launch event weer langs. Kijken jullie ook zo uit naar de release van Destiny 2? Wat zijn jullie verwachtingen? Op basis van de beta kan je zeggen dat er niet al te veel veranderd is. Ben je het hier mee eens, of bood de beta genoeg nieuws om het dagelijkse grinden weer op te pakken? Laat je horen in de comments onder deze einde van de week vrijdag over Game of Thrones en EA Access!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch