Menu Premium
Loading...

Einde van de week vrijdag over Game of Thrones en EA access!

Google Plus Jan Johan Belderok
Foto Gamekings Shelly van Zeventer
Google Plus Shelly van Seventer
11/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Einde van de week vrijdag! De week wordt naar goed gebruik afgesloten met een van de oudste items in de Gamekings zijn legacy. Deze vrijdag zitten Shelly en JJ klaar om het nieuws met jullie door te nemen. Natuurlijk wordt deze editie van einde van de week vrijdag enigszins overschaduwd door Bar Weinig: TGS 2017 edition! Het is maar goed dat deze EvdwV is opgenomen voordat de nieuwe Bar Weinig losbarst, want wanneer het bier eenmaal vloeit, is er bij Shelly vaak geen houden meer aan. Uiteraard blijft JJ de rust zelve te midden van zijn bezopen collega-Gamekings. Benieuwd naar wat zich deze week allemaal heeft afgespeeld? Check dan deze einde van de week vrijdag over Game of Thrones en EA access!

HBO gaat gebukt onder hackers

Zoals vanzelfsprekend kent deze einde van de week vrijdag meer onderwerpen dan enkel de aankomende Bar Weinig. Zo weet iedere Game of Thrones-liefhebber dat er op dit moment een hardnekkige afpersingszaak gaande is omtrent HBO. Hackers hebben meer dan een terabyte aan data buitgemaakt en lekken deze te pas en te onpas op het internet. Op deze manier zijn bijvoorbeeld meerdere scripts van toekomstige Game of Thrones-afleveringen online verschenen. Shelly en JJ bespreken de pijnlijke kwestie. Verder komt er een nieuwtje langs over de achievements van XBOX en wordt de Fallout 4 GOTY-edition besproken, alsmede het nieuwtje dat Battlefield 1 gratis te spelen zal zijn voor EA access-leden.

Ook komt het naderende Destiny 2 launch event weer langs. Kijken jullie ook zo uit naar de release van Destiny 2? Wat zijn jullie verwachtingen? Op basis van de beta kan je zeggen dat er niet al te veel veranderd is. Ben je het hier mee eens, of bood de beta genoeg nieuws om het dagelijkse grinden weer op te pakken? Laat je horen in de comments onder deze einde van de week vrijdag over Game of Thrones en EA Access!

Loading...
 • Michael3002

  als 5 en 6 en 7 online worden gezet dan zullen we kijken maar we zullen het dan ook nog kijken als het word uitgezonden op de dag zelf voor de ratings.
  en het word ook op YouTube gezet een paar uur erna al dus als we wakker worden en het internet openen zie je al de eerste spoilers voorbij komen waardoor je het wilt zien.

  • bryan

   Vier stond er wel een paar dagen te vroeg op.

 • optimuspecs

  Toch goed om te vermelden..EA Acces is alleen op de Xbox One. Jammer dat het dan niet erbij gezegd wordt.
  Op pc heb je Origin Acces, wat hetzelfde concept is, maar net wat andere game selectie.
  BF1 en Titanfall 2 komen naar beide services. Pluspunten voor EA.

  • db87

   Sony heeft EA Access afgewezen. Voor de PC is er Origin Access, vrijwel hetzelfde.

   • optimuspecs

    Ik snap niet zo goed wat je probeert te zeggen met je reactie. ” Sony heeft EA Access afgewezen”..Nou en? Niemand hier heeft het tegendeel beweerd.

    Bovendien hebben EA Acces en EA Origin best wel grote verschillen in games. Waar de Xb1 games heeft als ufc, nba, skate en fifa17, heeft ea voor de pc games als de sims-serie, Simcity, etc.

    • A F C A

     fifa17 , Titanfall 1 en 2 , Dragon Age , Mass effect , need for speed , Battlefield1 , Battlefront onder andere op de Pc EA Origin Acces inderdaad gericht op het Pc publiek.

     Jammer van die Skate game die wil ik wel ruilen tegen Titanfall maar goed we moeten tevreden zijn met wat ze ons aanbieden.

     Kost eigenlijk niks zo goedkoop is het op de pc.

    • db87

     Niet zo aanvallend. Mijn comment is ter aanvulling.

     • optimuspecs

      Was niet als aanval bedoeld. Ik begreep niet zo goed wat je ermee wilde zeggen. Maar bedankt voor je aanvulling en sorry voor het ongemak ๐Ÿ˜›

 • Laurens!-_-!

  Goed weekend en bar weinig was weer tof.

 • Puk Plet

  Ik zit er zelfs aan te denke een HBO abonnement te nemen omdat GOT zรณ vet is geworden, dat ik het in hd wil kijken.
  Tot seizoen 4 was het oke, maar door de enorme populariteit hebben ze zoveel mogelijkheden in budget gekregen dat de afleveringen het beste ooit is wat ik gezien heb en ik dus niet meer in illegale stream wil zien.

  • PauluitOosterhout

   Ik heb al een paar jaar een HBO abo, puur en alleen voor Game of Thrones.

   • Toby Ziegler

    Ik pak ook altijd ff HBO abo als GoT bezig is. Kost ook geen drol want (iig via Ziggo) kijk je vaak nog eens de eerste maand gratis. Pik ik meestal gelijk nog wat andere HBO-series, zoals Westworld en Vinyl mee en dan als Game of Thrones voorbij is, zeg ik t weer op.

   • Puk Plet

    En hoe doe je dat zonder Ziggo?
    HBO now is alleen in de vs beschikbaar.

    • PauluitOosterhout

     Ik heb ziggo en via een speciaal pakket kun je game of thrones terugkijken, maandagavond na negen uur. Werkt prima. Net aflevering 5 gezien. Er zit nog meer in dat pakket maar het gaat mij vooral om Game of Thrones.

 • Dat HBO besluit om aan hackers te gaan metalen is een sneue beslissing. Je moet nooit aan die gasten toegeven.

  • Michel

   En als je je voor de verandering eens inleeft in hun situatie?

 • sa_nl

  Goh Shelly wat kijk je helder ;>) Als de afleveringen van GOT erg slecht zijn, dan kijk ik niet, en wacht ik op het echte werk, zeer mooie serie, zowel als verhaal, als van de omgevingen en uitrustings, zonde om dat dan te kijken in slechte kwaliteit.

 • Emiel van Daele

  Xbox had vorige jaar, net als Sony, geen persconferentie op de Gamescom.
  Dit jaar hebben ze wel weer een live show. Check http://www.xbox.com/en-GB/promotions/gamescom
  Ik blijf me soms verbazen hoe “slecht” het redactie werk soms is. In de comments zie ik regelmatig soortgelijke reacties. Ik wil absoluut niet zeuren want het doet voor mij geen afbreuk aan het kijkplezier maar wellicht wel een aandachtspuntje.

 • Christiaan Berkhout

  ik kijk game of thrones ook als het uitgelekt is :p
  wel kan er veel over gezegd worden, ze hadden afgelopen maandag een kijkcijferrecord terwijl de aflevering al uitgelekt was 2 dagen van tevoren.
  Die hack is voor nu alleen maar goede PR lijkt et.

 • manoahvdvelde

  Ik vind het wel grappig om met vrienden te vergelijken in bepaalde games of hij/zij ook die bizarre trophy heeft gehaald ๐Ÿ˜›

 • Mr BIG J 078

  Voor dat premium item komt Probeer eerst eens ,last day on earth, dat is de eerste mobile game die mij en veel bekende weet vast te houden.

 • Pascal Tettero

  iemand met veel trophy’s dat zegt niet veel, iemand die de telltale games speelt haald makkelijk alle trophy’s.. andere games moet je online spelen, injustice 2 heeft ook kansloze trophy’s win met deze move wat dus veels te makkelijk is. ik probeer het wel om alles te halen als extra (nu dan 2-3 jaar geleden niet en speelde ik ook veel minder)

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord