Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag over game marketing en Mass Effect: Andromeda

04/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Rise up gamers and game media! Dit lijkt toch een beetje een terugkomend onderwerp te worden de laatste tijd, maar dat komt natuurlijk ook omdat het een steeds groter probleem lijkt te worden, namelijk game marketing. Jelle en JJ brengen voor jullie de highlights of the week in deze Einde van de Week Vrijdag over game marketing en Mass Effect: Andromeda!

Met grote teleurstellende titels als No Man’s Sky en Mafia 3 achter de rug, is het natuurlijk onvermijdelijk dat we gaan kijken naar de oorzaak van de hype rondom deze games. Zo hebben we de late review copies recentelijk nog besproken, wat één van de oorzaken is, maar de marketing is ook een probleem. Zo worden we overspoeld met trailers waardoor we veel te veel van een game zien of we krijgen juist nietszeggende teasers. Zo vindt Jelle de laatste trailer van Mass Effect: Andromeda niet zo heel veel aan. Ook begint Dishonored 2 zich op glad ijs te bevinden als je kijkt naar de hoeveelheid trailers die ze nu naar buiten brengen. Hou maar gewoon op en laat ons gewoon lekker die game spelen!

Naast deze rant is er ook positief nieuws, dus check snel deze Einde van de Week Vrijdag over game marketing en Mass Effect: Andromeda en laat ons weten wat jij vindt in de comments!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch