Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag over Gabe Newell en South Park: The Fractured But Whole

20/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het einde van de week is alweer in zicht! Ook vandaag hebben jullie weer een aantal toffe items kunnen aanschouwen, met de vrijdagmiddag stream als gebruikelijk hoogtepunt. Uiteraard kunnen de tofste twee dagen van de week niet beginnen zonder een nieuwe Einde van de Week Vrijdag. JJ heeft weer een aantal mooie nieuwtjes uitgezocht die hij samen met Kevin gaat bespreken. De heren trappen echter af met een belangrijke mededeling. Volgende week zaterdag is het namelijk je laatste kans om aanwezig te zijn bij de opnames van het achttiende Gamekings-seizoen. Wil je een kijkje achter de schermen nemen? Mail dan even naar redactie@gamekings.tv. Check nu deze Einde van de Week Vrijdag over Gabe Newell en South Park: The Fractured But Whole!

Gabe Newell zit er warmpjes bij

Nadat JJ deze redactionele mededeling heeft gedaan, gaan de heren over op de orde van de dag. Het duo buigt zich over nieuws over Gabe Newell. De baas van Valve staat met een geschat vermogen van 5.5 miljard in de top 100 rijkste Amerikanen. Los van dit jaloersmakende bedrag, spreken Kevin en JJ over zijn huidige rol binnen Valve. Steam floreert en dat is voor de trouwe pc-gamers natuurlijk mooi. Echter wordt de roep om Half Life 3 met het verstrijken van de jaren luider en luider. Zodoende stelt JJ de vraag of Newell geen morele verplichting heeft zijn expertise te gebruiken voor de ontwikkeling van Half Life 3.

Wat is jullie mening over JJ zijn stelling? Is Gabe Newell de trouwe community van de Half Life-franchise dit verplicht? Check nu deze Einde van de Week Vrijdag over Gabe Newell en South Park: The Fractured But Whole!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch