Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag over Gabe Newell en South Park: The Fractured But Whole

Google Plus Jan Johan Belderok
Kevin van Wonderen Blammo Gamekings
Google Plus Kevin van Wonderen
20/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het einde van de week is alweer in zicht! Ook vandaag hebben jullie weer een aantal toffe items kunnen aanschouwen, met de vrijdagmiddag stream als gebruikelijk hoogtepunt. Uiteraard kunnen de tofste twee dagen van de week niet beginnen zonder een nieuwe Einde van de Week Vrijdag. JJ heeft weer een aantal mooie nieuwtjes uitgezocht die hij samen met Kevin gaat bespreken. De heren trappen echter af met een belangrijke mededeling. Volgende week zaterdag is het namelijk je laatste kans om aanwezig te zijn bij de opnames van het achttiende Gamekings-seizoen. Wil je een kijkje achter de schermen nemen? Mail dan even naar redactie@gamekings.tv. Check nu deze Einde van de Week Vrijdag over Gabe Newell en South Park: The Fractured But Whole!

Gabe Newell zit er warmpjes bij

Nadat JJ deze redactionele mededeling heeft gedaan, gaan de heren over op de orde van de dag. Het duo buigt zich over nieuws over Gabe Newell. De baas van Valve staat met een geschat vermogen van 5.5 miljard in de top 100 rijkste Amerikanen. Los van dit jaloersmakende bedrag, spreken Kevin en JJ over zijn huidige rol binnen Valve. Steam floreert en dat is voor de trouwe pc-gamers natuurlijk mooi. Echter wordt de roep om Half Life 3 met het verstrijken van de jaren luider en luider. Zodoende stelt JJ de vraag of Newell geen morele verplichting heeft zijn expertise te gebruiken voor de ontwikkeling van Half Life 3.

Wat is jullie mening over JJ zijn stelling? Is Gabe Newell de trouwe community van de Half Life-franchise dit verplicht? Check nu deze Einde van de Week Vrijdag over Gabe Newell en South Park: The Fractured But Whole!

Loading...
 • Bloempjes

  G2A is of was toch Gamekings sponsor?

  • koekjew

   was

 • Ranesh Vai

  “Het komt door de logaritmes”
  JJ

  • Robin

   Ik geloof gewoon niet dat deze man heeft gestudeerd.

   • Tijl Van de Velde

    Hij heeft blijkbaar geschiedenis gestudeerd maar daar is hij dus niets mee bij Gamekings.

   • Na U clausule

    No way idd.

   • Ranesh Vai

    Een master of drs. zegt niets over hoe taalvaardig je bent.

  • Steven

   “Is G2A hetzelfde als steam?” Hoe kan je dat niet weten als die gasten GK notabene gesponsord hebben.

  • Tijl Van de Velde

   JJ zou best terug naar school gaan om correct Nederlands te leren, want zijn communicatieve vaardigheden zijn al jaar en dag ver te zoeken. Bovendien verspreekt hij zich al ettelijke jaren in zo goed als elk item, en dat komt heel amateuristisch over.

   Is JJ te oud voor dit soort werk, of is er iets anders aan de hand?

   • OsirisNLD

    Jij bent natuurlijk de perfectie zelve?

    • Tijl Van de Velde

     Neen, want anders heeft het geen zin meer van te bestaan OsirisNLD.

   • Ranesh Vai

    Je kan communicatief best sterk zijn zonder een goede taalvaardigheid. Het gaat immers om het spreken van mensen en communiceren van gegevens. Daarvoor hoef je niet perfect de taal te beheersen zonder veelgemaakte foutjes. Mijn Nederlands is de afgelopen jaren doordat ik vaak Engels spreek, minder geworden. Echter door ervaring met het contact dat ik heb moeten onderhouden met Nederlandse klanten, meen ik dat ik communicatief een stuk beter ben dan wat jaren terug.

    • Tijl Van de Velde

     Er is een verschil tussen af en toe een fout maken & ontzettend veel basisfouten maken. De communicatiefouten die hij maakt leer je mondjesmaat af in het eerste middelbaar maar als een 40-plusser dit soort fouten nog steeds maakt, dan stel ik me daar toch ernstige vragen bij.

     Volgens mij beseft hij het zelf niet eens maar het is werkelijk schandalig.

   • Steez977

    Nou nou dit is ook weer niet nodig Tijl. Laat iedereen gewoon z’n stijltje en quirks , leuk toch.

    • Tijl Van de Velde

     Ja, dat is wel nodig want dit komt zeer onprofessioneel over. Als ik opteer om naar een clown te kijken dan wens ik dat niet te zien op Gamekings maar dan ga ik wel naar het circus.

     In zo goed als elk item maakt hij fouten, en dat kan niet de bedoeling zijn.

 • KatchPhraze

  Die maand dat je in elk item zit en mad drankjes fixt

 • KatchPhraze

  En tuurlijk fuck YouTubers. 10 min content aan het lezen van een reddit post. gtfo. Niet te beginnen over zogenaamde vloggers. Kiddo domme shit.

 • Bloempjes

  Een scene in een fictieve wereld, of in een historische game moet je niet met de morele bril van nu gaan beoordelen. Dat er in Game of Thrones massaal mensen op brute wijze worden afgeslacht is normaal, maar over bepaalde verkrachtingsscènes ging door het lint. Dat is een onderdeel van die wereld..

  De onderzoeken wijzen uit dat mannen net zoals vrouwen vrouwen en mannen mannen verhoudingen met seksueel misbruik te maken krijgen. Dat zie je ook in de sfeer van huiselijk geweld, aanrandingen en verkrachtingen. Het slachtoffer bij Naughty Dog trouwens een man genaamd David Ballard. Spreek elkaar aan op ongewenst gedrag en gedraag je als een fatsoenlijk mens. Als autist zonder sociale vaardigheden weet ik zelfs wanneer mijn gepoogde ‘avances’ niet op prijs worden gesteld.

  • Greenekitten

   Het is een controverse van niks. Waarom zou je nou in hemelsnaam beledigd zijn door een scene waarin geïmpliceerd wordt dat een nazi een verzetsstrijder verkracht. Dat gebeurde nou eenmaal. Ze deden wel ergere dingen. Dat betekent niet dat verkrachting wordt vergoelijkt of iets dergelijks.

   • Bloempjes

    Deze CoD:WWII controverse heb ik gemist, maar in het item hoor ik Australië voorbij komen en dan denk ik eerder aan censuur dan aan klachten van burgers. Ze staan daar bekend om het censureren van games zoals South Park en de anal probe om maar een voorbeeld te noemen.

  • optimuspecs

   Alles moet kunnen in context of als deel van een verhaal, maar je hebt sowieso landen die alles wat met sex, geweld of drugs te maken heeft, proberen te censureren. Met of zonder morele bril. Duitsland en Australië zijn daarvoor heel bekend om.

  • OuweLul

   Er is een rape/death-scene geschrapt toevallig. Was behoorlijk indrukwekkend in het boek, misschien TE indrukwekkend voor het algemene serie-publiek. Ik vind het jammer. De realistische hardheid van het boek is juist de reden waarom het zo goed is.

 • optimuspecs

  Kevin ben je nou echt zo kortzichtig dat je niet begrijpt dat er een categorie gamers is, die console gamers zijn en die niks willen horen van gamen op pc?
  Behalve de technische mankementen van pc ook het prijskaartje van pc gaming.
  Genoeg console gamers die alleen maar een beetje Fifa, Destiny en COD spelen en die ook het beste tech of de beste graphics willen hebben op de console platform. Ook voor die mensen is de 1X ideal.

  Het merendeel van de gamers hebben ookal een ps4, dus genoeg reden om als console gamer de 1X te halen.
  Als je nu van de ps4 komt en voor het eerst een Xbox haalt, heb je dan ook alle Gears, Forzas motorsports, Forza Horizons, Sunset Overdrive, Quantum Break, Cuphead, Pubg binnenkort, backwards compatible titels, game pass, etc.
  Maar het is een Microsoft product, dus het moet ook door “neutrale” game presentatoren gedownplayed worden. Om te kotsen vind ik dat!

  • KatchPhraze

   Alleen pubg is tof.

   Ik snap dat jij microsoft fan bent, maar eerlijk, als je op dit moment al “set” bent als gamer is er geen enkele reden om aan xbox/windows te beginnen.

   • optimuspecs

    Want is dan ” set zijn”? Want als gamer wil ik heel graag alle console hebben. Zeker de ps4 en de xb1 die wat meer hard core zijn in vergelijking met de Switch.

    Dus als console gamer die nu een ps4 heeft is ser geen enkele reden om een XB1X te halen? Geloof je dat zelf?

    • KatchPhraze

     Met set bedoel ik als je gewoon jouw device hebt waar je games op speelt (PS4 Pro bullshit) vind ik dus overbodig.

     Uiteindelijk blijft het een smaakdingetje, ik heb zelf een ps4 en zie geen reden om een xbox te halen zeker niet uit de games die jij eerder noemde.

     • optimuspecs

      Dus als je een ps4 hebt, is er geen reden om een 4K console te halen, waarmee je games kan spelen die je nooit gespeeld hebt. Want als je nooit een Xbox1 hebt gehad en ook geen pc hebt, kan je niks oordelen over de games die ik opgenoemd hebt.

      Maar goed, als console gamer wil ik zowel titels van Microsoft als van Sony niet missen, de Switch komt ook dan ook ooit bij mij aan de beurt. Wat je persoonlijk vind moet je zlef weten, maar als gamer kan je niet ontkennen dat er wel degelijk waarde zit bij het aanschaffen van een 1X, ookal ben je als console gamer ” set” met de ps4.

     • KatchPhraze

      Vind het nogal dom om hyped te zijn voor een 4k console en dus ook geld uit te geven aan een nu te dure TV en dan dezelfde “matige” games te spelen als ieder ander, ik roep niet iets als ik het niet heb gespeeld etc. Ieder zijn ding tho.

     • optimuspecs

      Ik vind dom om games ” matig” te noemen die je niet gespeeld hebt. Of heb je Cuphead, Ori, Forza Horizon 3, Gears 4,Halo 5, Sunset Overdrive wel gespeeld dan?

      Bovendien is 4K allang geen hype meer en zijn 4K tv’s allang niet duur. Vanaf 600 euro kan je een 4K tv kopen dn het is zover dat winkels als Mediamarkt meer 4K tv’s hebben in hun assortiment dan niet-4K tv’s. De 1X doet ook aan super sampling, waardoor titels, zelf op 1080p tv’s extra mooi uit zullen zien en sowieso veel beter zullen draaien.

      Maar even uit nieuwsgierigheid, voor welke toppers heb je dan je ps4 gekocht?

     • KatchPhraze

      Dus cuphead op 4K is dan echt de shit? Vind hem al best vet tbh. Snap niet waarom jij denkt dat ik bepaalde games niet heb gespeeld, Forza niet, ik hou meer van een type game als Nioh op de PS4. Ik zei het eerder al het is een smaakdingetje dat jij hard gaat op een race game maakt het niet worth the squeeze.

     • optimuspecs

      Die 4K is niet perse voor Cuphead, maar vele andere games. Een lijst nu al van meer dan 100 games. Kijk even de vergelijking van de 1x vs ps4 pro van Shadow of War.

      Sorry, maar waar zie je precies dat ik hard ga op race games? Jij deed alsof de XB1 alleen maar middelmatige titles heeft en ik heb Forza Horizon 3 als een van de niet – middelmatige games opgenoemd. Maar ook Sunset Overdrive, Ori, etc.

      Waarom geef je dan gewoon geen antwoord? Heb je die X1 titels gespeeld ja of niet?
      Dat jij van Nioh houdt betekent niet dat je niet kan genieten van games als Ori en andere titels op de 1X toch? Of zeg ik nu iets heel geks. Bovendien ik probeer jou niet over te haleb om een 1X te kopen, want mijn opmerking ging over de consumenten die binnenkort voor een keuze staan wel of niet een ps4, 1x, Switch te halen. Jij dus, niet. Met hele slechte argumenten, maar ok, ik kan ermee leven.

     • Na U clausule

      Jij bent echt een oppervlakkig kneusje met oogkleppen op.

     • KatchPhraze

      Ik heb toch al verschillende keren gezegd dat het niet mijn type games zijn? Noem dan iets wat wel tof is of uniek? D4 is wel vet maar voor mij persoonlijk geen seller. Hoevaak moet ik mijzelf nog herhalen?

      “Ik” zie geen reden voor een Xbox dus stop gewoon met mij te willen overtuigen ofzo?

      Jij mag het slechte argumenten vinden voor mij zijn ze genoeg en ik heb eigenlijk niks met jou of een ander te maken.

     • optimuspecs

      Lol. Dus het gaat over ” jouw type games” of games die je “ken”. Ik heb je al 2 keer gevraagd om je die games gespeeld hebt en nog geen antwoord. La mij het antwoord voor jou geven. NEE! Je hebt de games niet gespeeld. Niet jouw type game ok, maar om ze dan ” middelmatige games ” te noemen. Een slechtere argument kon je dus niet hebben. Heel simpel.

     • KatchPhraze

      Dat heb ik wel, wist niet dat je boos zou worden lmao.

     • KatchPhraze

      Hoe denk jij dat iemand tot de conclusie is dat iets niet voor hem of haar is? Misschien door het te proberen? Wow ik ben er klaart mee man.

     • optimuspecs

      Je hebt je reactie achteraf gewijzigd. Goed bezig. Je had nooit aan me moeten beginnen. Onthoud dat volgende keer als je in mijn reactie aanhangt! Stiekem achteraf reactie wijzigen.

     • KatchPhraze

      Mijn 1e reactie leek mij al vrij duidelijk, dat jij dan keer op keer vraagt of ik iets heb gespeeld geeft mij het idee dat ik misschien de post nog meer dummy proof moet maken. Maar idd discussie voeren heeft geen zin ik moet mij steeds verlagen.

     • KatchPhraze

      “Aan mij moeten beginnen ook echt” hahaha jij hebt issues man wow.

     • optimuspecs

      Ooit D4 gespeeld? Ja of nee?!

     • Dbgouda1989

      Life plsss

     • IkDraagRibBroeken

      De NIO game komt ook naar pc en het xbox platform.

     • KatchPhraze

      Ja leuk maar ik ga hem niet 2x kopen.

     • KatchPhraze

      Verkoop mij de X1 dan en geef mij het gevoel dat ik niet “set” ben. Ben benieuwd.

     • optimuspecs

      Ik zie geen reden waarom iemand niet ” set” kan zijn op de ps4 en daarna een andere console kan hebben voor de exclusives op andere platformen.
      Ik ben ook ” set”met mijn Xbox en binnenkort met de 1X.
      Neemt niet weg dat ik andere consoles kan kopen om te genieten van de games op die platformen. Ik begrijp niet waarom het perse of – of moet zijn. Zeker als je de titels op de andere platformen niet gespeeld hebt. Maar goed, zoals je zei, ieder zijn ding.

     • KatchPhraze

      Dan begrijp je mij verkeerd. De situatie nu maakt het voor mij zo dat ik genoeg heb aan PS4 + PC daarmee gaf ik dus alleen mijn mening ik ben het met je eens dat het en en kan zijn ipv. of of maar wanneer jij op z’n manier reageerd praat jij jezelf eigenlijk tegen, Ik vraag me af hoe jouw reactie zou zijn als ik gezegd had dat ik geen PS4 nodig heb.

     • optimuspecs

      Hoe jouw situatie is moet je zelf weten. Zoals ik al zei, ik probeer jou niet te overtuigen om een 1X te halen.
      Mijn stelling ging ook helemaal niet over jou, maar over de consumenten die bij release een 1X zullen kopen.

      Ook bij mijn stelling praat ik niet voor mezelf. Er zijn console gamers die puur op console gamen. Punt dat is een feit. Kom jij aanlopen met je pc. Dan heb ik het toch niet over jou? Of wel?! Voor console gamers die in deze gen geen xbox gehad hebben, die puur in 4K-content willen hebben is de 1X een optie. Ook een feit.
      Ontkennen dat dit soort consummenten bestaan is gewoon onzin. Niet te vergeten dat je argumenten aanbrengt als ” je moet een dure Tv kopen”. Laat zien dat je gewoon ongeinformeerd bent. Zal mij worst wezen hoe jij gamet, ik heb het over gaming.

     • KatchPhraze

      Deze discussie heeft weinig zin. Opmerkelijk hoe serieus jij dit allemaal neemt.

     • optimuspecs

      Ja zinloos, zeker als je geen antwoord kan geven of je games gespeeld hebt, duidelijk de games niet gespeeld hebt, later je reactie wijzigt, denkt dat iedere consument een gaming pc heeft en later denkt te weten of ik boos ben of niet . Ik laat het hierbij.

     • Dbgouda1989

      Get. A. Life.

     • KatchPhraze

      Domme vragen bestaan niet, domme mensen helaas wel.

     • Tijl Van de Velde

      Daar ben ik het niet geheel mee eens maar dat is weer een andere discussie.

     • KatchPhraze

      Ben discussie moe. Dankje 😉

     • Dbgouda1989

      Gast get a life. Serieus.

     • IkDraagRibBroeken

      Zodra je weet dat niet elke game op 60FPS draait, sommige zelfs op 30 FPS en lager, DAN weet je van je zelf waarom een consolehet technisch niet aan kan je begint te twijfelen omdat je te veel verstand hebt van hoe de console en alles in elkaar steekt,ik heb het dan over de hele console game markt…

      Daarom hebben mensen dus een PC.
      de xbox one x kan vrijwel elke game op 60FPS halen… de strijd is verloren kwa verkopen van consoles heeft de ps4 gewonnen, maar de strijd is nog niet afgelopen.
      Nu al 165 geoptimaliseerde games voor xbox tegenover 50 van sony, dat kan groter worden.

      Kwa consoles verkopen heeft sony gewonnen, der komt geen nieuwe generatie aan, dus kan xbox over langere tijd aan halen bij de games…

  • Kevin van Wonderen

   Tuurlijk niet, naast de PC heb ik ook gewoon sinds dag 1 een PS4 en een Switch staan! Het ging er alleen om, een betere ervaring dan de Xbox nu biedt… Vandaar het grapje dat PC dat al is!

   Consoles doen op hun manier ook een hele hoop goed, zelfs zoveel dat ik er niet zonder zou kunnen! (Prijs, exclusives en de manier van spelen op de bank).

   • optimuspecs

    Als je ook daarbij zegt ” wat heeft de Xbox nou”… Nou meer dan genoeg titels voor de mensen die geen pc gamers zijn en deze gen nog geen Xbox hebben gehad.
    Dat jij een vette pc hebt kan ik me voorstellen, maar de vraag of stelling ging ook niet over jou, maar over de consumenten die binnenkort voor de keuze staan om een ps4 pro, XB1X of Switch te kopen.

    • Kevin van Wonderen

     Ik ben benieuwd welke titels je bedoelt, want ik ben echt van mening dat er (helaas) weinig titels zijn voor de Xbox One! Cuphead en Forza zijn het meest bijzondere wat er uitgekomen is de afgelopen maanden. Verder niets meer als probeersels (bv: ReCore) en mindere delen uit bestaande series (Halo Wars 2, Dead Rising 4 en Fable Fortunes)… PUBG gaat een grote worden, maar verder staat er weinig op de planning…

     M’n hele PC gaming gebeuren moet je met een korreltje zout nemen. PC is mijn preferred platform, waardoor een grapje of wat stoken moet kunnen toch? 🙂

     • optimuspecs

      “Alle Gears, Forzas motorsports, alle Forza Horizons, Sunset Overdrive, Quantum Break, Cuphead, Pubg binnenkort en daarbij backwards compatible titels ( Witcher 2 bijvoorbeeld ), game pass, Early acces games, etc.

      Neem heel even je Kevin pc bril af en zie het meer vanuit een consument die een console gamer is, die nu al een ps4 heeft bijvoorbeeld en die geen Xbox one heeft gehad deze gen. Dan heb je nu al een Xbox one voor 230 met aardig met Micorsoft games om te spelen. En als je voor de 1X gaat, heb je als console gamer sowieso de beste versie van console games te pakken van multiplats, want de ps4 pro komt kwa kracht niet in de buurt van de 1X.

      Ik heb me zelf ontzettend vermaakt met Dead Rising 3, Forza Horizon 3, Quantum Break, Sunset Overdrive. Ik ga je hier niet spammen met lijstjes, maar behalve de Micirsoft games, beste versie van console multiplats, heeft de Xbox 1X ook een gamepass en games in preview en 4K blu ray.

      Dat is voor iemand die nu de console koopt. Pubg komt eraan, Forza Horizon 4, Sea of Thieves, Crackdown 3 en nog meer. Mirosoft houdt zijn kaarten dicht tegen de borst, maar dat betekent niet dat er niets aankomt, als je vraag is wat aankomt.

      De gemiddelde consument zal ook niet vragen ” welke games komen eraan ?” voordat ieen aankoop doet.

      Even over pc gaming, ik ben zelf best een tech head en een gamer, maar pc gaming is voor mij, net als voor miljoenen andere mensen geen optie.

     • IkDraagRibBroeken

      Ff een tip, niet overal op reageren…

     • IkDraagRibBroeken

      Ff een tip, niet overal op reageren…
      Je had je punt al duidelijk gemaakt en Kevin begint het uit te melken!

      Laat toch niet zo kennen

     • optimuspecs

      Lol. Bedankt voor de tip. Dat doe ik sowieso niet. Het ligt aan net hoeveel tijd ik heb voor een beetje vermaak en mensen die feitenloos beweringen maken.

     • optimuspecs

      Ja, laat Kevin het dan lekker uitmelken. Lijkt mij een gezonde discussie net Kevin. Naak jij je maar niet zo druk om.

     • Joran van der Linden

      Sorry hoor maar als mega groot fan van de Xbox360 valt de Xbox One (en ook de X denk ik) in het niets. Leuk die backwards compatible games, maar daar kopen de meeste gamers geen nieuwe Xbox One X voor, die willen vette games, en die zijn er dus niet. Pugb is ook gewoon voor de pc en is geen mega game, Quantum is reeds uitgekomen maar dat is absoluut geen reden om een X te kopen.

      Microsoft heeft nieuwe top titels nodig, en deze gaan we pas aankomende E3 zien.

     • optimuspecs

      Ow de X valt ” denk je” in het niets. Daar ga je al de mist in. Door te denken en vooral voor de ” meeste gamers” te denken.
      Ik heb ook nergen gezegd dat gamers de Xbox halen voor backwards compatibility. Beter lezen voor reageren graag. Backwards compatibility is en van de features. Als je iets weet van gamen weet je ook dat veel mensen de ps2 hebben gehaald, puur omdat het de goedkoopste dvd-speler was en ook de ps3, puur omdat het de goedkoopste blu-ray speler was.
      Om terug ta gaan naar gaming, zeker voor console speler die dege gen geen xbox heeft gehad, heeft de Xbox meer dan genoeg titels, ook in 4K.
      ” pubg is ook pc”…dus???? Gaan we nu alle titels die ook op pc zijn discualificeren? We hebben het over console gamers hier.

      Dat Microsoft ook nieuwe top titels nodig heeft ben ik het zeker mee eens. Microsoft heeft net 2 nieuwe top tiitels in de vorm van Cuphead en Forza 7, Pugb komt eraan..” ow wacht, volgens jouw theorie ” moeten we die niet meerekenen. Ik zie niemand problemen hebben op de ps4, met titels als Nioh, Nier Automata, Hell blade die ook op pc zijn. Ja, ” grote 360 van ” mijn R.

     • Andre Vd Werf

      Kevin vorige keer is mij netjes uitgelegd door de community dat optimus een behoorlijke troll is als het gaat om de XBOX One. Een discussie voeren met optimus heeft geen zin want hij is van mening dat de XBOX One een apparaat is met een wereld aan exclusives en dat mensen die een pc hebben nog steeds een XBOX One zouden willen kopen t.o.v. een PS4 of Switch. Nogmaals voor de 100ste keer Optimus kun je 99% van alle games die uitkomt op de XBOX One gewoon spelen op je PC. doei!

     • IkDraagRibBroeken

      Dat Sony het beter doet kwa consoles verkopen geef ik je gelijk in! Die hebben er meer verkocht.

      Maar er komt geen nieuwe generatie van consoles, dus dat houd in dat ms kwa games wel weer kan aan haken omdat er nu al 160 geoptimaliseerde games zijn tegenover 65 van sony, dit gad wordt al alleen maar groter waarschijnlijk als sony niet in 2018 met een console komt die kan mee concurreren met de xbox one x kwa…

     • Andre Vd Werf

      Tja lastig.. Ik denk dat uiteindelijk de unieke content niet uitkomt voor een console de keuze van de consument bepaald. Iedereen die ik ken baseert zijn haar keuze op ofwel de vriendengroep die speelt op een specifieke console maar nog meer tegenwoordig welke games er op uitkomen.

      Het probleem van Xbox One t.o.v. de Xbox 360 is niet alleen het aantal titels maar voornamelijk ook de kwaliteit en de exclusiviteit ervan. Deze exclusiviteit is weggevallen bij de Xbox One omdat 99% van de Xbox games nu ook op de pc te spelen is. Ook zijn series die in de Xbox360 periode nog sterk en fris waren ondertussen verder weggezakt (Gears of War/Halo) Hier zijn geen nieuwe franchises voor teruggekomen waardoor de Xbox One kampt met een gebrek aan exclusieve titels. Deze titels heeft Sony nu al wel (Bloodborne/ Horizon Zero Dawn) maar ook de opkomende titels zoals The last of us 2, Days gone, God of war, Spiderman.

      In dit geval heb ik alleen een PC maar zoals eerder al aangegeven is er voor mij geen reden om een Xbox One te kopen en wel een Switch of PS4.

     • IkDraagRibBroeken

      Als je al een PC hebt dan hoef je geen xbox one/x te kopen, ga dan voor een nintendo/sony consoles helemaal mee eens.

     • IkDraagRibBroeken

      Welk tak het beter doet weet ik niet, sony playstation of ms xbox, welke divisie is het meeste waard?En welke tak maakt het meeste winst?

      Maar het er komt geen nieuwe generatie meer aan, dus er zullen hoogstwaarschijnlijk mensen zijn die wel is willen overstappen op een andere console… ps4 naar xbox of Andersom.

      Maar wat is er miss met een klein percentage verkopen van xbox one consoles, ze maken winst heeft ms gezegd en hebben meer dan ooit zo veel consoles verkocht.

     • Andre Vd Werf

      Een klein percentage verkopen is niet per definitie slecht. Zoals je al aangeeft maakt MS winst en verkopen ook zij gewoon voldoende om goed te draaien. Op de lange termijn verwacht ik dat Xbox met een rits aan nieuwe titels moet komen om te (hardcore) gamer weer hun kant op te krijgen. Leuk hoor al die mainstream gamers die een console kopen maar die zorgen voor de lange termijn niet voor stabiele omzet als het gaat om de software die nog jaren blijft vloeien (Je geeft zelf al aan dat de kans klein is dat er een nieuwe generatie consoles komt)

     • IkDraagRibBroeken

      Jaah juist wel de mainstream/casual gamer daar ligt de key die houden het platform overeind over eind.
      Der komt geen nieuwe generatie aan en dus komen er waarschijnlijk geen exclusives titels om je te onderscheiden die tijd is voorbij!echt voorbij.
      Exclusives zijn echt veelste duur omdat elk jaar in stand te houden of om de twee jaar.
      Hooguit om gelijk te komen met sony, maar echt niet mee dan dat… dat gaat veels te veel geld kosten voor sony omdat steeds weer te doen.
      Die tijden zijn voorbij.
      Anders gaat al je winst daar in zitten zelfs als je sony bent.

      Het gaat er om wie heeft de langste adem en heeft het LEUKSTE platform kwa software en apps dat is MS in plaatst van sony, die inverstere echt in een leuke plaatst, waar je wil zijn.
      Dus de strijd is nog niet over!

     • mink

      andre welk argument heb je dat ps4 beter is dan xbox behalve de exclusives. want je zegt dat ps4 gwn beter is dat hnet een feit is maar dat is onzin alsof niemand ooit een third party game speelt ben je beperkt

     • Andre Vd Werf

      Hahaha als jij denkt dat de wars gewonnen worden op third party titels dan weet ik het ook niet meer. De PS4 heeft betere exclusives inderdaad en daarnaast zijn ze gewoon zo goed als hetzelfde apparaat waar je af en toe op de Xbox mazzel hebt met 60 fps en af en toe mazzel hebt als dit bij de PS4 Pro het geval is. Waar zoek je precies naar?

  • roeland

   Als je nou D4 en Dead Rising had gezegd had ik er 1 besteld :p

   daar haal ik ooit wel een xbox one voor in huis. Net als dat ik eind van de vorige gen een ps3 heb gehaald om naast mijn xbox360 te zetten. Beetje exclusives inhalen. Pc boeit me niet. Geen zin in windows. Geen zin in Steam. Of ik dan voor de X of de slim zou gaan? Waarschijnlijk kies ik de goedkoopste.

 • Druidys

  Early Access heeft zijn nadelen maar games zoals Ark, Rust, Space Engineers en nog tientallen andere zijn enorm goede games en heel erg succesvol.

 • rio_ull

  Suggestie, plak een stickertje op de mic’s, houd een lijstje bij wie welke mic heeft in een item en wanneer dan eindelijk de mic gevonden is zou je erover kunnen nadenken om deze te laten repareren.

 • Emiel van Daele

  “je kan altijd een nazi afknallen” 😀

 • Rick James Sanchez

  Mensen die het persoonlijke vermogen van Gabe niet kunnen scheiden van het vermogen van het bedrijf Valve…

 • Rmml

  Als gamejournalist niet eens weten wat het verschil tussen Steam en G2A is…

  • JJ

   Weet ik wel. Dat heet een vraag stellen zodat het antwoord komt.

   • Tijl Van de Velde

    Dat weet je niet, want anders zou je zo een stomme vraag niet stellen.

   • Harry Nak

    Als je wist wat G2A was dan was het nooit een sponsor geweest van jullie.

 • Kane888

  God-emperror Gabe Newell een ” opblaaskikker ” noemen, de tien plagen zullen op jullie redactie neerdalen!!!

 • Diej

  Ik vind het pijnlijk dat Steam in één adem genoemd wordt met G2A. De één is een retailer en de ander een reseller… aiaiai. Verder een prima EVDWV!

 • Chon Wang

  Chille evdwv, goede discussie over youtube. Dat gaat nog een heel verhaal worden.

 • roeland

  Och arme youtubers toch. Ze kunnen nu geen geld verdienen door het spelen van een spelletje…

  • Kane888

   Inderdaad. Dat ze een behoorlijke baan gaan zoeken, ik vond het vanaf het begin af aan al absurd dat die mensen zo veel geld kregen voor het spelen van een game en er dan nog wat commentaar bij geven. Dat soort gasten vinden ook nog van zichzelf dat ze hard werken. Krijgen in het ergste geval ook nog van alles gratis onder de noemer sponsoring; games, hardware en soms zelfs auto’s en shit. Doen ze verder eigenlijk geen ruk voor.

   • roeland

    Er zijn natuurlijk wel youtubers die daadwerkelijk toffe content maken, waar overduidelijk wel veel tijd en moeite in gestopt is. de Angry Video Game Nerds an deze wereld. Daar heb ik bewondering voor. De simpele lets plays, vlogs en unboxing videos lijken het populairst en ik snap er echt geen zak van.

   • jefmode079

    true

  • Nephilim1977

   Zijn er genoeg die wel een hoop werk steken in content maken en investeren in goeie productie though.

   • roeland

    Eens. Zie mijn reactie op kane888 😉

 • Digitaal Smoelwerk

  Kan dat storende irritante geluid van die krakende mic. Niet weg geedit worden? Gebeurt vaker de laatste tijd en vet irritant!

  • Tipi Tent

   Nee, want ze doen niet meer aan editten. Ze pleuren het zo online.

   Heb laatste tijd minder items gecheckt maar hier is de kraak echt heel erg vervelend aanwezig. Edit werk hoeft niet veel te zijn imo maar dit lijkt me redelijk snel te editten? (Heb er zelf geen verstand van)

   Komt de kwaliteit in ieder geval niet ten goede. Breng die zender dan weg en werk een week oid met normale microfoon?

  • Nipponsei

   Ze hadden een paar weken geleden al gezegd een nieuwe mic aan te schaffen maar daar merk ik tot nu toe nog weinig van. Ik snap niet wrm ze niet gewoon een andere mic gebruiken, ze hebben toch wel meer dan 2 mics, anders gebruiken ze maar 2 hand mics o.i.d. want dit is mateloos irritant.

 • RomeoNovember

  Nu weten we het wel hoor JJ, Gabe Newell is ontzettend dik. Hahhahaha, hilarisch. Moet dit echt in ieder item waar je over hem praat het hele item door, beetje respectloos of niet.

  • Feihcretsam

   Je moet nooit stoppen met zoiets benoemen, anders gaan mensen het allemaal maar normaal vinden en accepteren.

   Nu is het voor veel mensen vanwege ziekte of depressie oid niet vanzelfsprekend, maar ik denk niet dat Gabe hier last van heeft.

  • Rolandsgtc

   Hij is toch ook ontzettend dik? En JJ is toch ontzettend kast?

 • Jord-O

  Logoritme??

  • Nipponsei

   JJ op zn best xD

  • int3nz0r

   Logaritme zei hij. Dat bestaat overigens wel, is iets wiskundigs. Heeft verder geen fuck met algoritme te maken volgens mij :’D

 • jefmode079

  een petje en tien keer over de kop…voor de jonge mensen die dat niet kennen google is jullie beste vriend tegenwoordig

  • jefmode079

   En ze hebben t ook nog over geld verdienen, lol

 • aLPHa_NRG

  Ik ben het in grote lijnen eens met Kevin, maar ik heb het zelf met GOG. Bij GOG bezit je dan ook echt de game. Bij steam “leen” je meer een game. Net zoals bij Ubisoft, Origin e.d. Door het DRM systeem is de game eigenlijk niet van jou, en als de servers down zijn ben je je content kwijt. Maar bij GOG download je het en is het echt van jou. Ik vind GOG gewoon beter werken. (Downloaden) installeren en klaar!

 • Steez977

  Allemaal de schuld van die dekselse logaritmes 🙂 … Weer eentje voor de JJ scheurkalender!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord