Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag over Far Cry 5, Red Dead Redemption 2 en Battle Royale

09/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De terugkeer van twee Gamekings die we al een tijdje niet gezien hebben. Koos is terug uit Azië en kan eindelijk weer zijn voedsel binnenhouden. En dan is daar David. Ja, hij is nog Gameking. Alleen niet meer elke week omdat hij een baan heeft als vormgever bij een bedrijf in Eindhoven. Maar de passie voor games is er nog steeds en het carnaval is losgebarsten, dus vlucht hij maar wat graag uit het Zuiden. Vandaag checken ze een nieuwe Trailer van Far Cry 5 en nieuws over Red Dead en Mario!

Koos en David zijn weer terug

David en Koos zitten dus samen voor je klaar op de bekende design bank een aantal nieuwtjes met je door te nemen. Zo is er deze week bekend gemaakt dat er wéér een nieuwe Battle Royale game onderweg is. Alsof we daar al niet genoeg versies van hebben. Battle Royale is de ‘nieuwe’ game mode die iedereen ondertussen wel kent van games als PUBG en Fortnite. Een enorme rage en dus springen veel game makers met ietwat onderontwikkelde fantasie-knobbel graag op deze trein. Dit keer zijn het de makers van de even fantastische als creepy game S.T.A.L.K.E.R. die bezig om de Battle Royale mode nog wat verder uit te wonen. Willen we dat?

Dan is er trailer nummer zoveel van Far Cry 5 uitgebracht. In deze trailer worden verschillende nieuwe characters geïntroduceerd die je kunt uitkiezen om samen met jou het gevecht aan te gaan. Tof? Of knokken David en Koos liever in hun uppie. Dat er een Mario Kart Mobile game komt weten we inmiddels, niet hoe hij werkt.. Nu, ze gaan met deze game waarschijnlijk een free-to-start model gebruiken. Wat betekent dat de eerste levels gratis zijn en je om de rest te unlocken moet je gaan lappen. Worden Koos en David daar blij van? Ook hebben we nog wat nieuws over Red Dead Redemption 2. Al deze onderwerpen en meer zie je in deze editie van Einde van de Week Vrijdag. Let the weekend begin!!!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch