Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag over Facebook en Fortnite

12/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor een nieuwe Einde van de Week Vrijdag. Het tweede hele weekend van 2018 loert om de hoek, maar bij Gamekings knallen we op de vrijdag nog keihard door met deze Einde van de Week Vrijdag en natuurlijk de Vrijdagmiddag Livestream. Voor deze editie van EvdwV zijn Jelle en Koos aangeschoven. De heren hebben enkele interessante nieuwtjes opgeduikeld, die ze nu tegen het licht houden. Zo komt Facebook ter sprake. In de toekomst gaan posts anders ingedeeld worden. Jelle en Koos vragen zich af welke gevolgen dit kan hebben voor game-ontwikkelaars en andere commerciële bedrijven in de gamesindustrie. Check nu deze Einde van de Week Vrijdag over Facebook en Fortnite!

Minder kracht benodigd voor Fortnite?

Nadat de heren de veranderende policy van Facebook hebben besproken, schakelen ze door naar nieuws over de populaire free to play-game Fortnite. Ontwikkelaar Epic Games streeft ernaar om de game ook speelbaar te maken voor mensen met een wat minder moderne PC. Ook komt in deze Einde van de Week Vrijdag Bitcoin ter sprake. Bobby Kotich heeft in een interview gehint naar een prominente rol voor Bitcoin binnen gaming in de toekomst. Is het denkbaar dat in-game purchases ooit (louter) in Bitcoin plaatsvinden? Ook voor Koos en Jelle blijft dit natuurlijk koffiedik kijken, maar zoals bekend krijgen de heren van speculeren amper genoeg. Hiernaast bekijken de Gamekings beelden van Metal Gear Survive, alsmede de remake van Dark Souls voor de Nintendo Switch.

Wat is jullie afgelopen week opgevallen? Hebben jullie zin in Metal Gear Survive en Dark Souls Remastered? Check nu Einde van de Week Vrijdag over Facebook en Fortnite en laat je horen in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch