Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag over Destiny 2 en voetbal

01/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De week loopt op z’n einde en dus staat er een gloednieuwe Einde van de Week Vrijdag voor je klaar. Na de vrijdagmiddag livestream kan het weekend niet worden ingeluid zonder dat de Gamekings het nieuws van afgelopen week onder de loep hebben genomen. Ondanks dat de focus bij Gamekings altijd ligt op het nieuws uit gameland, kunnen we niet om de beschamende nederlaag van het Nederlands elftal tegen Frankrijk heen. Koos brengt als groot voetbalfan de deceptie te berde, maar Jelle toont zich allerminst betrokken. De muziek-liefhebber was gisteravond naar goed gebruik aan het oefenen met een van zijn bands en kon zodoende niet gepast terugblikken op de wedstrijd. Uiteindelijk mondt dit alles uit in een aparte opmaat voor een nieuwe Einde van de Week Vrijdag. Check nu deze Einde van de Week Vrijdag over Destiny 2 en voetbal!

“Het Ajax-logo is toch een herder?”

Nadat Koos het niet al te lekker lopende gesprek over de voetbalsport een andere kant op heeft weten te stuwen, komt de naderende release van Destiny 2 ter sprake. Op 6 september kunnen gamers eindelijk aan de slag met Bungie’s nieuwste titel. De marketing-bombarie rondom Destiny 2 is al een tijdje in volle gang en bereikt dus volgende week zijn climax. Deze week kwam er echter ook minder positief nieuws rondom de game naar buiten. De raid zal immers pas een week na de release te spelen zijn. Verder bekijken de heren de nieuwe trailer die ons nog maar eens van wat lekkere beelden voorziet. Verder komt het nieuwe beleid van Blizzard ten overstaan van trollers ter sprake en buigen de heren zich over de Walking Dead ar-game.

Is voor jullie Destiny 2 ook dé game van het najaar? Zo ja, kan je leven met het feit dat de raid pas een week na de release te spelen is? Laat je horen in de comments onder deze Einde van de Week Vrijdag over Destiny 2 en voetbal!

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch