Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag over Destiny 2 en Lineare Singleplayer Games

01/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Yes! Een nieuwe Einde van de Week Vriijdag! Het weekend staat voor de deur, maar voordat het zover is kan je naar goed gebruik een nieuwe Einde van de Week Vrijdag tegemoet zijn. Dit keer zijn Skate en Shelly aangeschoven om het belangrijkste gamenieuws van afgelopen week te bespreken. Het duo opent met nieuws over Destiny 2. Een prominent lid binnen het productieteam van Bungie’s shooter, heeft namelijk toegegeven dat er te weinig content in Destiny 2 zit. De hardcore community klaagt hier al een tijdje over en nu wordt deze kritiek van binnenuit bevestigd. Zowel Skate als Shelly hebben in september flink wat tijd gestopt in Destiny 2. Ben je benieuwd hoe zij tegen deze zaak aankijken? Check dan nu deze Einde van de Week Vrijdag over Destiny 2 en Lineare Singleplayer Games!

Koos en Shelly zijn het eens met de kritiek op Destiny 2

Nadat Shelly en Skate hun frustratie over Destiny 2 hebben gebezigd, schakelt het duo door naar nieuws omtrent lineare singleplayer games. De verkoop fan titels als Wolfenstein II: The New Colossus en The Evil Within 2 vallen relatief gezien tegen. Er gaan al langere tijd geluiden de ronde dat uitgevers steeds minder vertrouwen hebben in singleplayer games en dat de huivering om hier aan te beginnen dus ook groeit. EA’s Blake Jorgensen heeft eveneens een duit in het zakje gedaan. Hij geeft te kennen dat lineare singeplayer games hun langste tijd hebben gehad. Skate en Shelly worden hier een beetje verdrietig van. Het duo speelt veel singeplayer games en zijn nog lang niet klaar hun liefde voor dit type spel los te laten.

Nadat Shelly en Skate het nieuws hebben behandeld, schotelen ze jullie uiteraard het programma voor aankomend weekend voor. Wat is jullie mening over de uitspraken van Jorgensen? Zie  jij singleplayer games ook in zwaar weer verkeren? Laat je horen in de comments onder deze Einde van de Week Vrijdag over Destiny 2 en Lineare Singleplayer Games!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch