Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag over de Tokyo Game Show

22/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Yes! Een nieuwe Einde van de Week Vrijdag. De vrijdagmiddag livestream zit er inmiddels op en dus staat het weekend voor de deur. De beste twee dagen van de week kunnen echter niet losbarsten zonder een nieuwe Einde van de Week Vrijdag. Deze editie zijn Skate en Shelly aangeschoven. Zoals velen van jullie zullen weten is afgelopen week de Tokyo Game Show begonnen. Gamekings doet vanuit Nederland verslag van het evenement. Eerder kon je al zien hoe JJ en Steven het grootste nieuws van de eerste dag van de TGS bespraken. In deze Einde van de Week Vrijdag gaan Shelly en Skate op deze weg verder. Zoals JJ eerder al aangaf, is het niet zo dat we bedolven worden onder ‘breaking’ nieuws. Benieuwd naar wat Shelly en Skate zoal te melden hebben? Check deze Einde van de Week Vrijdag over de Tokyo Game Show!

Aan obscure Japanse games geen gebrek

De vaststelling dat er weinig écht interessant nieuws van de TGS afkomt, is een bevestiging dat de beurs niet langer de grootsheid bezit van vroeger. Toch zijn Shelly en Skate erin geslaagd wat interessante nieuwtjes te vinden. Zo bespreekt het duo een trailer van de nieuwe Japanse titel Fist of the North Star. De game is afkomstig van de studio achter de veelgeprezen en in Japan razend populaire Yakuza-serie. Hiermee zijn Shelly en Skate nog niet uitgepraat over obscure Japanse titels. Ook de trailer van Earth Defense Force: Iron Bugs wordt besproken en van een oordeel voorzien.

Shelly en Skate hebben verder nieuws over Firstlook Festival. Check hier de aanwezige games(er zullen nog velen volgen)! Heb jij al een kaartje gescoord? Sla toe voordat het te laat is!

Hierna komt Monster Hunter World ter sprake. Eerder deze week kon je al Stevens review van Monster Hunter Stories zien. De serie is in Japan razend populair en dus werd er op de TGS enthousiast gereageerd op de nieuwe gameplay. Wat is jullie mening over de Tokyo Game Show 2017? Zijn jullie ook enigszins underwhelmed? Laat je horen in de comments onder deze Einde van de Week Vrijdag over de Tokyo Game Show!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch