Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag over de rumoerige week en de Dutch Game Awards

15/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe Einde van de Week Vrijdag! Na het uitkijken van de vrijdagmiddag livestream luiden JJ en Jelle het weekend in. De release van Destiny 2 ligt inmiddels ongeveer een week achter ons, maar op de redactie is de game nog altijd het gesprek van de dag. Echter, in deze editie van Einde van de Week Vrijdag gaan Jelle en JJ in op belangrijkere zaken. Deze week kwam er weer een hoop opvallend nieuws naar buiten. Naar goed gebruik nemen Gamekings JJ en Jelle dit eens rustig met je door. Uiteraard voegt het duo hier hun eigen karakteristieke kijk aan toe, zoals we van vooral Jelle gewend zijn. Check nu deze Einde van de Week Vrijdag over de rumoerige week en de Dutch Game Awards!

Een rumoerige week ligt achter ons!

Deze week stond voor een deel in het teken van de Apple Keynote. De Gamekings-community ging helemaal los onder de bespreking van Koos. In deze Einde van de Week Vrijdag laten Jelle en JJ hun licht schijnen over de exorbitante prijs van de iPhone X. De prijs gaat het duo hun pet te boven. Verder bespreken JJ en Jelle de toenemende druk op het gaming-gerelateerde deel van Youtube. Publishers hebben steeds meer twijfels bij de Youtube-content. Het is nog maar de vraag of het grote bereik het risico op controverse waard is. JJ heeft zo’n zijn eigen ideeën over deze kwestie en brengt deze in dit item uitgebreid te berde.

Verder maken JJ en Jelle de vijftien categorieën van de Dutch Game Awards bekend. Eerder werd al bekend dat de Gamekings-community hun oordeel als beslissend factor zal gelden wat betreft de hoofdcategorie: de beste Nederlandse game van 2017. Benieuwd naar dit en het overige nieuws? Check nu deze Einde van de Week Vrijdag over de rumoerige week en de Dutch Game Awards.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch