Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag over de Nintendo Switch Presentatie

13/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanochtend hebben Shelly en Steven de wekker lekker vroeg gezet, zodat ze met een flinke bak koffie klaar zaten voor de Nintendo Switch Presentatie. Hier werden eindelijk details onthuld waar we al zo lang op zaten te wachten. Ben je benieuwd wat er allemaal is onthuld? Check dan snel deze Einde van de Week Vrijdag over de Nintendo Switch Presentatie!

De presentatie begon met de trailer van 1-2-Switch. De game is een soort van minigame collectie waar je in plaats van naar het scherm in elkaars ogen moet kijken. Daarna werden de controllers en de console zelf laten zien en de special features die daarbij horen. Ook kregen we wat vette trailers te zien van onder andere Super Mario Odyssey. Een nieuwe 3D Mario game die zich voor een deel lijkt af te spelen in de echte wereld! Splatoon 2 was ook van de partij met een vette trailer.

Dit was natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar ze hadden het vetste voor het laatst bewaard! Namelijk een kersverse trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild! En wat was hij focking vet!

Denk jij dat je de Nintendo Switch in huis gaat halen in maart? Drop het in de comments!

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch