Menu Premium
Loading...

Einde van de week Vrijdag over de E3 en For Honor

20/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! En toen was het vrijdag en dat betekent tijd voor Einde van de week Vrijdag! JJ en Jelle hebben plaats genomen op de bank om even het nieuws van deze week samen te vatten. En wat er allemaal is gebeurd deze week? Dat zie je in deze Einde van de week Vrijdag over de E3 en For Honor!

Ondanks de drukke tijden zijn er best veel nieuwtjes de wereld in geschoten. Waaronder het nieuws over EA Plays 2017, dat 2 dagen voor de E3 gaat plaatsvinden. Uiteraard hebben JJ en Jelle daar wel het een en ander over te zeggen! En er is nog meer nieuws! Na lang wachten heeft Little Nightmares dan eindelijk een officiële releasedatum gekregen en wel op 28 april 2017! Daarnaast zijn er ook nog twee nieuwe heroes vrijgegeven door Ubisoft in aanloop naar For Honor. Namelijk de Valkyrie en de Nobushi. Ieder heeft zijn eigen skillset, maar wat onze mannen van deze heroes vinden?

Kun jij niet wachten om het nieuws van deze week te horen? Of ben je gewoon benieuwd naar de meningen van JJ en Jelle? Check deze Einde van de week Vrijdag over de E3 en For Honor en laat weten hoe jij over de speculaties denkt in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch