Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag over Crazy Friday en de dood van de Kinect

27/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! Een nieuwe Einde van de Week Vrijdag. Ditmaal zijn David en JJ aangeschoven om het nieuws van afgelopen week door te nemen. Zoals velen van jullie weten was dit een bijzondere week voor Gamekings. Gamekings Premium is op de schop gegaan. We staan aan de vooravond van een spannende tijd. Uiteraard blijven we keihard doorknallen met toffe content. In deze Einde van de Week Vrijdag gaan JJ en David op geheel eigen wijze het weekend inluiden. Wat releases betreft was het immers een gekkenhuis van jewelste. Zowel Super Mario Odyssey, Wolfenstein II: The New Colossus als Assassin’s Creed Origins zien vandaag het digitale levenslicht. Genoeg te bespreken dus in deze Einde van de Week Vrijdag over Crazy Friday en de dood van de Kinect!

De heren steken van wal

Vanzelfsprekend gaat het duo even in op deze Crazy Friday. Het komt niet vaak voor dat er zoveel goede games op hetzelfde moment uitkomen. De voorkeur van beide heren ligt op andere fronten, maar niettemin zijn ze het erover eens dat dit een bijzondere dag is. Verder bespreken de heren het nieuws omtrent EA. De ontwikkelaar lijkt niet blij met de kleine maar hardcore community omtrent hun oude Battlefield-games. Dit heeft voor een hoop consternatie gezorgd op het internet en in deze Einde van de Week Vrijdag doen JJ en David eveneens hun zegje. Verder wordt er een onderzoek besproken waarin blijkt dat mensen over het algemeen een andere motivatie hebben voor het spelen van games dan de redenen die de massamedia vaak onterecht botvieren.

Wat is jullie mening over EA? Kunnen jullie hier begrip voor opbrengen? En kunnen jullie je vinden in de uitkomst van het onderzoek? Laat je horen in de comments onder deze Einde van de Week Vrijdag over Crazy Friday en de dood van de Kinect!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch