Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag over: Borderlands 3, Ubisoft op E3 en F1 2019

29/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Heeeeuj een hele korte Einde van de Week Vrijdag deze keer, maar Jelle en Koos zitten alsnog voor je klaar! Zit je er klaar voor? Borderlands

Hij komt er dan eindelijk toch echt aan

Ongeveer een maand geleden begon het echte teasen rondom de game met een verwijzing naar een eventuele bekendmaking op PAX East. Een dag voor het officiele panel dropte Gearbox plots een Mask of Mayhem teaser. Vandaag was het dan eindelijk tijd voor het echte werk.

Na een reveal trailer vol spectaculaire gameplay wilde Gearbox nog niet al te veel informatie kwijt over Borderlands 3. Fans zullen moeten wachten tot 3 april voor meer informatie omtrent het nieuwste deel in de zeer geprezen Borderlands franchise.

But wait, there’s more!

Naast de officiele Borderlands 3 reveal mogen fans hun borst natmaken voor nog veel meer Borderlands goodness. Zo kondigde Gearbox een remaster aan van Borderlands Game of the Year Edition, die op 3 april al uit moet komen voor PS4, Xbox One en PC. Daarnaast komt er een gratis Ultra HD texture pack voor The Handsome Collection op consoles, maar ook voor the Pre-Sequel en Borderlands 2 op PC.

Codemasters onthult ‘zeer vroege’ releasedatum F1 2019

Geweldig nieuws voor Formule 1 fans, we hoeven dit jaar niet meer te wachten tot augustus om met de nieuwe F1 game aan de slag te gaan. F1 2019 komt namelijk uit op 28 juni. F1 2019 zal ook dit jaar weer naar de Xbox One, PlayStation 4 en PC komen. Dit jaar zal naast de nieuwe F1 auto’s ook personalisatie centraal staan. In online multiplayer moeten spelers met meer verschillende liveries dan ooit kunnen rijden.

Ubisoft kondigt #UbiE3 persconferentie aan voor E3 2019

Ubisoft volgt niet het voorbeeld van PlayStation en/of EA en zal dit jaar, net als de afgelopen jaren, wel gewoon een grootschalige persconferentie houden. Pak de agenda’s er maar vast bij want Ubisoft heeft de datum van hun persconferentie bekendgemaakt. Op maandag 10 juni om 13:00 Los Angeles tijd, wat 22:00 uur Nederlandse tijd is op dat moment, gaan we zien wat Ubisoft voor ons in petto heeft wat betreft gaming.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch