Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag over Assassin’s Creed Syndicate

23/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is vrijdag, maar niet zomaar een vrijdag. Assassin’s Creed Syndicate komt namelijk vandaag uit en dat heeft als resultaat dat David zichzelf de komende 48 uur gaat opsluiten. Het eten en drinken is alvast ingekocht en hij is klaar om elke individuele icoon, side-quest en wapen te gaan checken op het tempo dat alleen David kan tolereren.

Daarnaast bespreken we nog meer nieuws. Denk bijvoorbeeld aan de prijsverlaging van de PlayStation 4. Gaat dit echt effect hebben op de verkopen van bijvoorbeeld de Xbox One? Of is het een wanhoopsdaad? Ook komt de Paris Games Week aan bod, waar Sony nog veel meer spannend nieuws de wereld in zal slingeren.

Aan het einde van het item bespreken David en JJ het nieuwe fenomeen barcraft. Voor meer informatie over deze aangelegenheid dat om eSports draait, klik je hier. Ook is er een nieuwe editie van Gamer’s Heaven, dit weekend in de Media Markt in Arnhem, én is er vanavond om 23:25 op Comedy Central een nieuwe aflevering van Gamekings te bewonderen! Wil jij meer weten van Gamer’s Heaven en de Gamekings aflevering van vanavond? Check dan Einde van de Week Vrijdag over Assassin’s Creed Syndicate!

Einde van de Week Vrijdag over Assassin's Creed Syndicate

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch