Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag over Star Wars Land & Destiny 2

14/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jahaaaa, in deze glorieuze zomer zitten David en JJ klaar voor weer een goed gevulde EVDW. We beginnen deze Einde van de Week Vrijdag met weer een giveaway! Wie houdt daar nou niet van? Het is niks minder dan MXGP3, de motorcross game. Deze cross game wordt maar liefst drie keer weggegeven. Als je wilt weten hoe je de game kan winnen, dan moet je even Gamekings op Twitter, Facebook en/of Instagram volgen. Daar zie je meer over hoe je kunt winnen.

Star Wars land komt er aan

De Destiny 2 gekte barst al een beetje los. Als je hem namelijk gepre-ordered hebt, krijg je een code waarmee je hem alvast kan pre-loaden. David heeft dit natuurlijk allang gedaan en vanaf 18 juli kan iedereen los gaan op de Playstation 4 met Destiny 2 en vanaf de 19e op de Xbox.

In Amerika komt er nu Star Wars land. Fanboy David vindt dit supertof. Disney gaat hier bakken met geld aan verdienen zegt hij. Dan komt de gouden vraag van JJ, van welke game zou jij een theme park willen hebben waarin je rond zou kunnen lopen? Ook is er eindelijk een datum bekend van Gran Turismo Sport, 18 oktober ligt hij in de winkels.

Dan is er leuk nieuws voor de VR liefhebbers. Oculus Rift komt namelijk met een VR bril die 200 dollar gaat kosten. Dit wordt geen set, maar alles wat je nodig hebt, zit in de VR bril. Het lijkt een soort tussensegment te worden. De Oculus Rift is de high end, de Samsung Gear VR is de low end en deze bril zal er tussenin zitten.

Anyway, laten we hopen dat de zon ons kleine landje weer gaat voorzien van toch een warme zome. Tot dan kan je je weekend aftrappen met Einde van de Week Vrijdag over Star Wars Land & Destiny 2

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch