Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag over Trophy Hunters & De SNES Mini

07/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij Einde van de Week Vrijdag, jij die daar zit! David en Jelle zitten er zomers gekleed helemaal klaar voor om weer een week vol gamenieuws met ons door te nemen.

We trappen af met de SNES Mini. De resell hype is nu al een ding terwijl het hele apparaat nog niet eens uit is. Op Marktplaats staan ze al voor 300 euro terwijl niemand er nog een heeft; behoorlijk apart allemaal. Daarnaast is ook Metroid Samus Returns uitverkocht voor de 3DS. Het gebeurt niet vaak dat Nintendo-games uitverkocht raken, consoles wel. Verder is er nu officieel duidelijk gemaakt dat Cuphead niet naar de Playstation 4 komt. Het was al redelijk duidelijk dat hij alleen voor de PC en Xbox One uitkomt. Omdat Davids liefde voor Cuphead zo groot is, gaat hij misschien wel een Xbox hiervoor aanschaffen.

De Nummer 1 trophy hunter van de wereld is van de troon gestoten

Elf jaar lang stond de nummer 1 trophy hunter op de Xbox aan de macht. Sinds dat trophies een ding werden, ging hij vol aan de slag met verzamelen maar nu is hij van de troon gestoten door de voormalige nummer 2. Met een gamerscore van 1,5 miljoen, wat echt insane is, laat hij als trophy hunter op het Xbox platform (oeps, het is een achievement hunter dus) iedereen achter zich. Verder passeren twee grote shooterfranchises weer even de revue. Nu Call of Duty weer terug gaat naar WW2 is natuurlijk de vraag wat Battlefield gaat doen. Gaan ze ook mee terug naar die periode of gaan ze juist futuristisch?

Dit weekend hebben we natuurlijk weer items op Gamekings.tv, namelijk een review van Bulletstorm The Remastered Version. Ouderwets het verstand op nul zetten en lekker knallen dus. Verder hebben we Elite Dangerous en nog een Premium Let’s Play van Crash Bandicoot. Koos en David hebben hem samen gespeeld en kregen hier warme gevoelens van. Als laatste sluiten we het weekend af met Valkyria Revolution die Jelle en Skate hebben gespeeld. Met name Jelle speelde hem met frisse tegenzin. Waarom dat is, ga je in het item zelf zien.

Fijn weekend!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch