Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag met Serious Sam en BF1 Battle Royale

20/04/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Omen Battlezone is nog steeds volop aan de gang. Ondertussen is de vrijdag alweer aangebroken en dat betekent voor de meeste mensen ook dat het weekend eindelijk in zicht is. Voor de Gamekings is dit echter niet het geval, die mogen nog even twee dagen in deze ontzettend warme maar gezellige Pop-up store knallen. Maar uiteraard wordt ook in een drukke week als deze, even tijd vrij gemaakt om alle verse nieuwtjes te bespreken. Het lijkt wel einde van de week shooter vrijdag met al het shooter nieuws van deze week. Zo is er gister een nieuwe teaser trailer verschenen van Serious Sam 4. Er loopt een gerucht dat er een Battle Royale mode voor Battlefield aan zit te komen en er schijnt een nieuw team aan de nieuwe Bioshock te werken.

Ondanks dat, kan God of War ook in dit item niet onbesproken blijven. JJ heeft de game al even kunnen spelen, terwijl Kevin toch écht nog even moet wachten met spelen. Ondertussen hebben Skate, Koos en Jelle de game al uitgebreid gespeeld en geven zij morgen hun eindoordeel in de grote God of War review!

Battle Royale: Gaan we niet iets te ver nu…

Het ene BR gerucht na het andere vliegt ons de laatste weken om de oren. Is het nou niet eens klaar? Het gerucht gaat dat wéér een andere triple A game een Battle Royale mode gaat krijgen. Dit keer gaat het om de shooter serie Battlefield. Zijn er bij ons in de community mensen siked voor een BR-Battlefield? Er is welliswaar al een mooie basis als het gaat om grote maps en een grote hoeveelheid spelers, dus het zou zo maar eens een welkome toevoeging aan Battlefield kunnen zijn! Kevin en JJ spreken hun verwachtingen over de mogelijke nieuwe game mode uit…

Beuk dus snel op die playknop en luid het weekend in met deze Einde van de Week Vrijdag, vanuit Utrecht!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch