Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag met GTA Online, BGE2 en Titanfall 3

21/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

2018 zit er bijna op en dat betekent dat dit de laatste Einde van de Week van dit jaar is. Ja, er is dit jaar nog een vrijdag, maar omdat de komende week geheel in het teken staat van de Eindejaarsinterviews slaan we daar de Einde van de Week even over. Naar een tof interview met een van de Gamekings luisteren is immers nog toffer. Maar we gaan er natuurlijk met een knaller uit. Na 50 Einde van de Weken in 2018 is dat het minste wat we kunnen doen. Jelle en Koos zitten klaar om de boel even goed feestelijk af te sluiten. Want er gebeurde weer genoeg.

Heeft het nog wel zin om een nieuwe Titanfall te maken?

Komt er bijvoorbeeld een nieuwe Titanfall-game aan. De vorige delen verkochten niet bepaald ijzersterk, terwijl ze best leuk speelden. Maar uitkomen in een tijd waar ook Call of Duty en Battlefront uitkwamen, bleek een beetje te veel van het goede. Toch lijkt het erop dat developer Respawn gewoon begonnen is aan een derde deel. En wat dachten we van de nieuwe beelden van Beyond Good & Evil 2. Twee jaar terug sloegen de eerste beelden van deze game in als een bom. Daarna bleef het redelijk stil. Ubisoft gaf de afgelopen week meer inzage in de gameplay van de game. En dat is natuurlijk waar het bij een game om draait. Dat Ubisoft mooie CGI’s kan maken weten we. Dat kunnen ze misschien wel beter dan de anderen. Maar wat voor game wordt Beyond Good & Evil 2 en wat ga je er in doen? Jelle en Koos bespreken de beelden met je.

Wat bezielt iemand on easter eggs in een game te zoeken die vrijwel onvindbaar zijn. Dat je toevallig iets vindt, snappen we wel. Maar 500 keer een tip geven aan een toilet-meneer om een easter egg te openen, is insane. En toen stopte Rockstar het in GTA Online en werd het vervolgens door een gamer ontdekt. Is dat iets wat Jelle en Koos ook zouden doen? Hebben ze respect voor de persoon in kwestie of slaat dit echt nergens op? Dit en meer in deze finale van Einde van de Week jaargang 2018. We hebben ze allemaal met plezier gemaakt en volgend jaar gaan we er gewoon lekker mee door.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch