Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag met Call of Duty en Destiny 2

10/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Buiten is het koud, het sneeuwt en er wordt meer zout gestrooid dan op Patricia Paay d’r gezicht (hé, vandaag mag het). Gelukkig is het bijna weekend. En dat betekent dat het tijd is voor een verse Einde van de Week Vrijdag met Call of Duty en Destiny 2

Dit keer zitten Skate en David op de inmiddels iconische bank. Zij brengen jou op de hoogte van alle ontwikkelingen in game land. Dus zet je verwarming wat hoger, pak je dekentje erbij en een warme kop chocolademelk en check deze Einde van de Week Vrijdag!

Waar ze het over gaan hebben. Don’t worry, niet over Paay. Wel bijvoorbeeld over het Activision kamp. Er zijn namelijke grootse plannen voor de nieuwe Call of Duty na de teleurstellende reacties op en matige verkoopcijfers van Infinite Warfare. Ze gaan weer met beide beentjes op de vloer. Hoe reageren Skate en David hierop. Verder is het groot nieuws voor David dat er dit jaar 100% zeker een Destiny 2 komt. De geruchten over de game vliegen al door de wandelgangen en de mannen nemen met genoegen de tijd om deze met jou te delen.

En de professionele bankzitters hebben meer te melden. Wat dacht je bijvoorbeeld van de eerste updates voor Watch Dogs 2? Er is nieuws over een ongebruikelijke Castlevania remake en nog veel meer. Kom er gezellig bij zitten en luid je weekend in met Einde van de Week Vrijdag met Call of Duty en Destiny 2!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch