Menu Premium
Loading...

Dubbeldikke Einde van de Week Vrijdag met alles over The Game Awards

08/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een ontzettend dikke vette Einde van de Week Vrijdag! Vannacht waren de jaarlijkse Game Awards en naar goed gebruik zijn we bedolven onder een massa nieuwe trailers. 2017 kende een aantal sterke games. Veel mensen zijn echter niet tevreden over het afgelopen jaar. Te veel games vielen volgens hen tegen. Het vizier is zodoende volledig gericht op 2018. Op The Game Awards hebben we een goede indruk gekregen van wat we kunnen verwachten. In deze Einde van de Week Vrijdag gaan Shelly en JJ alle getoonde trailers bekijken. Zoals gezegd zijn het er een hele hoop, dus maak je op voor een lange Einde van de Week Vrijdag met alles over The Game Awards.

Is Bloodborne 2 getoond op The Game Awards?

Skate ging de afgelopen nacht los op Twitter na een korte teaser vanuit ontwikkelstudio From Software. Zoals bekend is Skate geobsedeerd door het type game dat From Software de laatste jaren maakt. Aanvankelijk heeft de studio aangegeven niet meer met een nieuwe Dark Souls te komen. Ook leek de kans op een nieuwe Bloodborne klein. Het is nog altijd niet bevestigd, maar onder de community leeft het gevoel dat in de teaser de eerste beelden van Bloodborne 2 te zien zijn. Shelly en JJ speculeren, net als de rest van de wereld. Een andere veelbesproken trailer is die van Bayonetta 3. Deel 1 & 2 hebben een beetje een cultstatus verworven. Het is te hopen dat deel 3 het ditmaal ook in commercieel opzicht goed gaat doen.

Naast de vele trailers, bespreken Shelly en JJ ook de winnaars van de awards. Uiteraard hebben de heer en dame zo hun eigen ideeën over de winnaars. Hebben jullie afgelopen nacht The Game Awards gevolgd? Zo ja, bij welk moment sprong jij van je stoel? Check nu Einde van de Week Vrijdag met alles over The Game Awards!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch