Menu Premium
Loading...

Einde van de week Vrijdag: In Memoriam 2007 – 2019

23/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Het is me nogal een potje een vaag gezegde. Maar het is wel een waarheid als een koe. En ook dat is een vaag gezegde. Feit is dat we vorige week de laatste Einde van de Week Vrijdag hebben gemaakt en hebben uitgezonden. Het was de laatste aflevering van een serie van ruim 600 stuks. Waar zie je dat nog in de game-media? Dan mag je toch spreken van een waar instituut. Daarom konden we het niet over ons hart krijgen om dit zo maar onopgemerkt aan ons voorbij te laten gaan. Om het verlies met elkaar te verwerken liet JJ een In Memoriam maken. En dus kun je nog één keer echt goed afscheid nemen van Einde van de Week Vrijdag.

Dennis, Shelly, Vasco, Donny en Jan in Einde van de Week Vrijdag

Dit wordt een potje nostalgie hoor. Letterlijk, aangezien de beelden nogal grof zijn in vergelijking met wat we nu op de site plaatsen. Maar ja, archiveren is nooit onze beste skillset geweest. We leven in het nu, niet zo in het verleden. Maar een tikje weemoedig word je ook als je al die ex-presentatoren langs ziet komen. Want iedereen kwam een keer aan de beurt om bij Einde van de Week Vrijdag te zitten. Van Dennis, Simon, Shelly, Martin en Jan tot Nysira, Vasco en Donny, ze passeren in dit item allemaal de revue.

JJ is in een openhartige bui

JJ is openhartig in dit In Memoriam. En waarom ook niet. Over de doden niks dan goeds. En je kunt toch niks meer terug draaien. Zo vertelt hij hoe het geliefde item op vrijdag is ontstaan, waarom Einde van de Week Vrijdag vrijwel nooit op vrijdag werd opgenomen en hoe de redactie het programma voorbereidde. En dat alles gelardeerd met heerlijke oude beelden. Kijk het item en neem dan nog keer één minuut stilte in acht voor deze legende. Het is tijd voor iets nieuws.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch