Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag met GTA Online, Devil May Cry 5 & Crackdown

14/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zitten midden in de Warme December Maand en de Eindejaarsinterviews komen met de dag dichterbij. Voor veel kijkers een van de hoogtepunten van het jaar. De spanning stijgt dus. Tot die tijd hebben we echter nog bakken vol met andere toffe content voor jullie klaar staan zoals deze editie van Einde van de Week Vrijdag. Daan is met zijn slordige twee meter gezellig bij Koos op de bank geploft en neemt de week met hem en jou door aan de hand van een aantal toffe en wie weet wel minder toffe trailers.

Kunnen we een trailer van Crackdown 3 nog wel serieus nemen

Neem bijvoorbeeld de trailer van GTA Online die helemaal draait om de Arena War. Demolition Derby meets Rocket League overgoten met een typisch Rockstar-sausje. Wat vinden de twee heren van dit filmpje en deze nieuwe mode? En doolt GTA-fan Daan nog wel eens rond in GTA Online? Deze modus is immers nu niet bepaald vorige week online gegaan. We hebben ook een trailer van Crackdown 3. De game komt 15 februari dan eindelijk uit. Maar kunnen we dit nog wel serieus nemen? En hoe tof of dom is het dat de launch van Metro Exodus een paar dagen naar voren is geschoven en nu tegelijk met het eerder genoemde Crackdown 3 én Far Cry 5 New Dawn valt? Is dat commerciële zelfmoord?

Ook behandelen de twee ‘jonkies van de redactie’ de trailers van Devil May Cry 5 en Judgement (voorheen Project Judge). Japanse games in optima forma. Vinden de twee heren ze tof? Helemaal nu Daan in Tokyo is geweest. En wat vinden ze tot slot van de Doom-serie. Deze FPS viert deze week zijn 25ste verjaardag. Wat betekent Doom voor de twee? Ga het weekend goed geluimd in met dank aan Daan en Koos en deze editie van Einde van de Week Vrijdag. Kerstmis staat bijna voor de deur.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch