Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag: The Game Awards Special

07/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze editie van Einde van de Week Vrijdag staat volledig in het teken van de The Game Awards. JJ en Koos zitten er helemaal klaar voor om een aantal opmerkelijke momenten, grote winnaars en aangekondigde games van The Game Awards 2018 door te nemen. JJ heeft al het nieuws bij elkaar geraapt en weet dus al wat er voorbij komt, maar Koos is lekker door de show heen geslapen en weet dus nog van niets. Zal Koos spijt krijgen van zijn welverdiende nachtrust? Je ziet het in deze editie van Einde van de Week Vrijdag!

The Game Of The Year

God of War is met de felbegeerde GOTY Award naar huis gegaan. Daarmee heeft het meesterwerk van Santa Monica Studios games zoals; Red Dead Redemption 2, Spider-Man en Celeste aan de kant gezet. Naast Game Of The Year mocht Cory Barlog ook nog de awards voor Best Game Direction en Best Action Adventure game mee naar huis nemen. We wisten het al, maar dit bevestigd toch weer dat God of War echt een game is waarvoor je een PlayStation 4  moet aanschaffen. Of God of War volgens jullie de Game Of The Year is, moeten we nog zien tijdens de ontknoping van de Gamekings Premium Awards.

Een show vol met aankondigingen

Jaarlijks lijken ontwikkelaars en uitgevers meer van The Game Awards gebruik te maken om hun nieuwe games aan te kondigen. Dit jaar was het weer raak, met veel nieuwe indies en een aantal AAA games. Een van deze games is de nieuwe Dragon Age van Bioware. EA heeft afgekeken bij Bethesda en toonde een prachtig logo van de nieuwe Dragon Age volledig in de stijl van Elder Scrolls VI. Worden de heren enthousiast van de games? Check het in de video!
Laat ons zeker even weten wat jullie vonden van The Game Awards 2018.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch