Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag met Pokémon Let’s Go en de vetste trailers

16/11/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is weer vrijdag, dat betekent een nieuwe Einde van de Week Vrijdag. Deze week zijn David en Jelle op de bank neergeploft. Vandaag bespreken zij het tweede seizoen van Castlevania, Pokémon Let’s Go en de vetste trailers van deze week. David en Jelle geven hun ongecensureerde mening over al deze onderwerpen en nog veel meer. Ook wordt er alvast vooruitgeblikt naar het weekend en de games waar de heren naar uit kijken voor de komende weken. Check deze editie van EvdWV en volgende week staat er weer een editie speciaal voor jou klaar!

Pokémon Let’s Go

Pokémon Let’s Go is vandaag uitgekomen voor de Nintendo Switch. David is een groot liefhebber van alles wat met Pokémon te maken heeft. Speciaal voor deze game heeft David zijn zuurverdiende euro’s besteed aan een gloednieuwe Nintendo Switch. Door de jaren heen is David uitgegroeid tot een Pokémon-trainer van formaat, van Pokémon Yellow tot Pokémon GO hij heeft ze allemaal gespeeld. Over Pokémon GO gesproken, Nintendo heeft Pokémon GO verbonden aan deze nieuwe game. De Pokémons die je hebt gevangen via je mobiel, kan je direct overzetten naar je Switch. Het is bekend dat David niet de grootste fan is van Pokémon GO, of deze integratie bij hem in de smaak valt is nog even afwachten.

De trailers van de week

Elke week komen er weer harde trailers uit van games die nog moeten komen of games die zojuist zijn uitgekomen. Deze week komen onder andere Thronebreaker: The Witcher Tales, Black Ops 4 Nuketown en natuurlijk de surprise trailer van de week voorbij. Wat de surprise trailer van de week is en of de heren een beetje te spreken zijn over de gekozen trailers, kan je allemaal zien in deze nieuwe editie van Einde van de Week Vrijdag.
Dus ga meteen even kijken en laat ons ook even weten wat jullie deze week allemaal hebben gespeeld!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch