Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag over GTA Online en The Division

11/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze Einde van de Week Vrijdag zou zomaar eens de laatste kunnen zijn, want deze week is Trump als president gekozen in Amerika. Of dit ook invloed heeft op de game-industrie weten we nog niet, maar wat we wel weten is dat er geen cross-play is tussen de Steam en de Windows 10 aankoop van Call of Duty: Infinite Warfare. Dit en meer nieuws, check je in deze Einde van de Week Vrijdag!

Naast het nieuws over Call of Duty: Infinite Warfare, bespreken de heren in dit item nieuws over Mass Effect, The Division, GTA Online en Watch Dogs 2 Naast al dit nieuws is er ook nieuws naar buiten gekomen over The Division. Deze game heeft namelijk een nieuwe patch gekregen die alle problemen moet oplossen die spelers hadden in de game. Naast deze patch is ook de Survival expansion nu te spelen in de public test server.

Ben jij fan van Dishonored en wil jij gave goodies winnen?¬†Beantwoord dan de lastige prijsvraag die JJ heeft bedacht en stuur een mail met het antwoord naar prijsvraag@gamekings.tv en vergeet niet in de titel¬†te vermelden dat het gaat om de “Dishonderd 2 Prijsvraag”. Waarom je Dishonored 2 fout moet schrijven, zie je in deze Einde van de Week Vrijdag!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch