Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Retro: Terugblikken naar het verleden

06/07/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Heeuujjj! We zijn begonnen met de Retro Week. Het terugblikken kan beginnen en we hebben de aftrap gehad tijdens de vrijdagmiddagstream vanuit Blast Galaxy. En uiteraard moeten we ook goed aftrappen met de vele items die jullie gaan krijgen. Dus wat is een beter begin dan een Retro Einde van de Week Vrijdag? Een compilatie van verschillende Einde van de Week Vrijdagen met de meest epische momenten. Even lekker terugblikken naar die goede oude tijd. Hebben jullie er al zin in? Je checkt het in Einde van de Week Retro: Terugblikken naar het verleden!

Back to the beginning of Einde van de Week Vrijdag

Na jaren van Gamekings zijn er heel wat dingen gebeurd. Zo zijn er epische trips geweest naar Amerika voor de E3, de Asia Roadtrip voor de Taipei Game Show en de Road to Gatebil. Ondertussen maken we ook Premium weken waar je kan genieten van een gehele week aan vette content. De livestreams hebben natuurlijk een grote ontwikkeling meegemaakt met meer dan 2 shows per week. Maar naast dit alles zijn er naast nieuwe dingen ook oude dingen behouden. Zo is Einde van de Week Vrijdag nog steeds een item van onze wekelijkse content. Een item waarin we al het nieuws bespreken vanuit de games-industrie. En omdat het zolang bestaat, is er een rijke geschiedenis aan content. Met misschien wel als hoogtepunt de intro tune…

Oeeh yeahh!

Naast dit epische begin staan er nog veel meer items klaar voor de Retro Week. Zaterdag opent Kevin namelijk de dag met zijn favoriete Retro console. Wat zijn zijn nostalgische verhalen? In de middag komt het allereerste Gamekings.tv item ooit ten tonele. Genieten van het klapstuk waar de Gamekings website mee opende. En dan aan het einde van de middag het vervolg van Blast Galaxy. Hebben jullie al zin in de Retro Week? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch