Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Goede Vrijdag Paasmarathon

18/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ik beloof je alvast dat je nog nooit en hierna ook nooit meer een Einde van de Week Vrijdag gaat zien zoals deze. Deze Einde van de Week Vrijdag, vanaf nu omgedoopt tot Einde van de Week Goede Vrijdag Paasmarathon, duurt namelijk een uur! Nu denk je dat je dan dubbel zoveel informatie te verwerken krijgt, maar niets is minder waar. Wat er allemaal precies is gebeurd op deze vrijdag, check je in de 60 minuten durende Einde van de Week Goede Vrijdag Paasmarathon.

Jelle en Boris zijn deze week aangeschoven om EvdWV te presenteren en, zoals gezegd, draait dit item uit op een ware Paasmarathon. Een uur lang check je Jelle en Boris allerlei capriolen uithalen en wordt zelfs de tafel op een bepaald moment niet gebruikt waarvoor deze gemaakt is. Nogmaals druk ik je hiermee dus op het hart dat je nog nooit zo’n epische Einde van de Week Vrijdag gaat zien zoals deze en daarom wordt het dus een uur lang lachen, gieren en brullen met Jelle en Boris in deze speciale Einde van de Week Goede Vrijdag Paasmarathon.

Overigens word je in deze Einde van de Week Goede Vrijdag Paasmarathon herinnert aan het feit dat Gamekings Studio binnenkort van start gaat. Vanaf 28 april tot en met 31 mei kun je iedere dag langskomen in Hoog Catharijne te Utrecht, om daar de vetste presentaties van de grootste uitgevers en ons te checken, lekker games te spelen en nog veel meer. De entree tot dit evenement, dat ruim een maand(!) duurt, is daarnaast ook nog eens volledig gratis. Ook kun je vanaf Gamekings Studio items verwachten voor Gamekings.tv en daar kun jij dus bij zijn! Over tien dagen gaat dit feest dus van start, maar vandaag kun je eigenlijk al flink in de feeststemming komen met Boris en Jelle. Deze Einde van de Week Goede Vrijdag Paasmarathon duurt dus een uur en zal je op je wenken bedienen. Ga dus lekker achterover zitten, pak een biertje en check deze 60 minuten durende speciale variant van Einde van de Week Vrijdag!

Einde van de Week Goede Vrijdag Paasmarathon

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch